Pernille Øhlenschlæger Pedersen

Pernille Øhlenschlæger Pedersen

- Gravid, termin ultimo juli
- Gift med Jakob
- Samtømret familie med trang på hygge, kærlighed og samvær

Jeg hedder Pernille og er 31 år. Jeg er gift med Jakob på 32 år og sammen bor vi i et hus i Kolding.
Inde i min store mave ligger vores søn og datter, som vi har ventet meget længe på. Vi blev gravide igennem IVF-behandling og dette har jeg blogget en del omkring på nillern.dk. Nu blogger jeg mest om livet som gravid, set med et par humoristiske øjne.
Vores børn kommer til verden senest i slutningen af juli og vi kan snart ikke vente mere.
Hjemme hos os sætter vi pris på masser af samvær, humor, hygge, og kærlighed. Vores hjem er en stor blanding af kvalitet, genbrug og billige ting. Vi prøver at leve efter "småt, men godt" udtrykket mest muligt.
Jakob er uddannet tøjmand, men skiftede job til handicaphjælper for nogle år siden og arbejder nu for en ung fyr med muskelsvind. Jakob arbejder "kun" hvert 5. døgn og er derfor hjemme fire dage af gangen, hvilket er ekstra fedt når man venter tvillinger. Vi har valgt at jeg skal være hjemmegående med vores børn og det kræver selvfølgelig nogle ofringer, men med en god portion fornuft kan det lade sig gøre for os.
Jeg er nok ramt af en tidlig ammehjerne og fokus er næsten kun på graviditeten. Jeg redebygger og min store interesse for indretning går igen på deres værelse og så elsker jeg at lave mad. Min mand er ramt af en fodbold og er generelt meget interesseret i sport og spille FIFA. Som par elsker vi egentlig bare at være sammen og vi er ret gode til det.
Vi er fyldt til randen af kærlighed i dette hjem og bægeret kommer for alvor til at flyde over når vi ser vores børn.
Vigtigst for os bliver uden sammenligning vores lille familie.