Michelle Kaae Clausen

Michelle Kaae Clausen

- Mor til Filucca og Merle
- Kæreste til Martin
- Masser af fjolleri, kærlighed og kreativitet i hverdagen

Vores lille familie består af min kæreste Martin og jeg, samt vores to piger, Filucca på 3 år og Merle på 1,5 år. Martin og jeg har været kærester i 8 år til sommer, og bor i lejlighed i Aalborg.
Snart får vores lille familie mere plads under vingerne, da vi flytter vi i hus medio Juli. Jeg er et stort familiemenneske og det betyder uendeligt meget for mig, at kunne skabe gode rammer for min familie med plads og mulighed for fordybelse og kvalitetstid.

Merle er vores humørbombe af en lillesøster. Der er fuld fart på den lille dame, som har masser af mod på at udforske verden omkring sig. Hun elsker musik og fart, og alt hvad der er tøset og glimter og glitrer. Vildbasse og prinsesse i ét!

Jeg er 28 år, læser til pædagog, har et stærkt krea-gen og elsker at shoppe. Efter jeg har fået børn bliver 90% af mine køb til pigerne. Heldigvis giver det lige så stor tilfredsstillelse, som at shoppe til mig selv ;-)
Derudover er jeg en helt almindelig mor med uendelig kærlighed til mine børn... Og som alle andre ønsker jeg kun det bedste for dem. Derfor har jeg, som så mange andre (førstegangs)forældre gjort en del fejlkøb fordi man blindt stoler på diverse tjeklister og (subjektive)reklamer. Hvor ville jeg ofte ønske at have fået en ærlig og uforbeholden mening i junglen af ting til den nybagte familie.