Maiken Køppen

Maiken Køppen

- Mor til Vigga og Nola
- Kæreste med Michael
- Kærlighed, humor og samarbejde er de 3 ord, der beskriver denne lille familie bedst.

 Vores lille familie består af far Michael, vores 2 små piger Vigga og Nola og mig selv Maiken. Vi bor i et hus i en lille hyggelig provinsby lige udenfor Århus.

Michael og jeg er ungdomskærester og har været sammen siden vi var 15 år, vi er i dag begge 28 år og har sammen to piger, Vigga som er fra september 12 og lille Nola fra maj 15. Til daglig arbejder Michael i en bilvirksomhed som servicerådgiver, og jeg arbejder som produktansvarlig ved en stort dansk tøjvirksomhed.
Især mit arbejde kræver i perioder lange arbejdsdage og rejseaktivitet, hvor Michael står alene med hente og bringe, smøre madpakke, aftensmad og putning.
Det kræver samarbejde og planlægning, for at få børne og -karriereliv til at gå op i en højere enhed, så vores børn altid kommer i første række.

For mit vedkommende er stikket dog trukket ud for en stund, da den nu står på barsel, og vi nyder den ekstra tid med hinanden og vores piger.

Vi elsker at lave ting sammen alle fire, og vi er så heldige, at vi er omgivet af masse af natur og dyreliv, så man skal ikke gå langt for at kunne nyde dette. Humor er en vigtig del af vores hverdag, og vi elsker at lave sjov og joke med hinanden. Dette har Vigga også opfanget og hun er også altid med på sjov og spas.

Michael elsker at løbe, og træner ofte op til diverse halvmaratoner, derudover elsker han at lave mad. Jeg har en stor interesse for mode og boligindretning og ikke mindst børnetilbehør.

Jeg går op i kvalitet, funktionalitet og elsker produkter, som mine piger synes er fantastiske og jeg synes er lækre at se på.