Diana Bach Bak

- Mor til Karl Konrad og kommende lillesøster/bror
- Gift med Kristian
- En familie med gang i
- Fyldt med kærlighed, omsorg og masser af hygge
Vi er en familie der består af far Kristian, mor Diana og sønnen Karl Konrad, men lige nu er der endnu en guldklump der sparker rundt i mors mave og kan komme til verden når som helst, da terminen er den 26.7.2015.
 
Vi glæder os meget og er meget spændte på om det bliver en lillesøster eller en lillebror, som vi skal byde velkommen til vores lille familie! Vi elsker overraskelser - og her derfor valgt ikke at vide, hvilket køn vores kommende familiemedlem er.
 
Vi elsker alle sport - jeg bruger meget tid om morgen i fitness og i løbeskoene i den skønne natur i Silkeborg hvor vi bor. Karl Konrad har allerede en tæt kalender med forskellige sportsgrene og kan slet ikke køres træt og med en som farmand som er professionel sportsmand, så er det mange timer der til sammen bliver brugt til al sport i familien. 
 
Hygge og sjov, det elsker vi også ... Og ofte er der en masse venner og andre fra nær familie involveret hvilket vi værdsætter meget!
 
Efter mange år som selvstændig, hvor jeg er vant til at planlægge alt i hverdagen ned til mindste detalje, har jeg valgt at sælge min andel i firmaet inden min barsel og nyde at min familie ekstra meget inden det nye kapitel i vores liv starter.
 
Jeg sætter stor pris koncepter som babyview.dk, da jeg føler at det er en helt ny "jungle" siden sidst jeg var nybagt mor.
Jeg er derfor meget beæret over at være valgt til dette herlige testteam og glæder mig til at vi og den lille guldklump skal teste og give vores ærlige meninger videre, så vi forhåbentlig kan hjælpe jer andre i samme situation.