Claudia Mie From

Claudia Mie From

- Gravid med en lille pige, termin i Oktober
- Gift med Jacob
- Kærlighed, familieliv, Østerbro og DIY vægter højt

Mit navn er Claudia Mie, jeg er 23 år og venter mit første barn, en lille pige til Oktober 2015, med min dejlige mand Jacob.
Vi blev gift i efteråret 2014 og har efterhånden været sammen i 5 år <3

Jeg er uddannet Sygeplejerske fra sommeren 2015 og ser pt. frem til halvandet års tid på barsel, som jeg slet ikke kan vente med at påbegynde.
Jacob er uddannet møbelsnedker, hvorfor vi bor i en kreativ lejlighed fuld af diverse gør-det-selv-projekter, nyeste loppefund og skøre DIY’s som altid er undervejs.
Vi elsker at gå på loppemarkeder og finde unikke, personlige ejendele til vores lejlighed, som vi efterfølgende nyder at male, nyrenovere og istandsætte.

Vi bor i en skøn lejlighed på Østerbro, i hjertet af København – og elsker vores bydel og nabolag, hvor alle kender alle.
Jeg glæder mig til at min lille datter skal vokse op på Østerbro, hvor jeg selv har boet hele mit liv.
Jacob og jeg er enige om, at vi aldrig flytter herfra, da vi er inkarneret bymennesker og finder Østerbro tilpas afslappet, roligt, trygt og børnevenligt, såvel som pulserende, spændende, kulturelt og med et fantastisk byliv.

Vi er endvidere livsnydere med stort L, da vi elsker god mad, et glas vin og en lang aftencykeltur gennem København, såvel som picnicture i Fælledparken i alt slags vejr.

Lillepigen og jeg glæder os til at være en del af test-teamet og håber at vi kan supplere med vores skøre inputs, tanker og holdninger, vurderet på baggrund af et skarpt øje for kvalitet, miljø, økologi og funktionalitet