Anmeldelse af Olivias Tryllesalve

Testet af: Ann-Sofie Silldorff - 6. jul. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Olivias Tryllesalve

Hjemme hos os, har vi i de sidste par uger testet Olivias Tryllesalve.

Salven er 100% økologisk, fremstillet af bivoks, sheasmør og olivenolie hvilket gør, at den er fri fra alt hvad der hedder parabener, parfume osv.
Salven koster 129 kr. for 50 ml. og kommer i et fint glas med skruelåg.

Da jeg modtog salven blev jeg først enormt begejstret for emballagen. Det lille fine glas med skruelåg, sikrer at man ikke risikerer at have salve i hele tasken pga. lækage og mærkaterne på glasset fremstår hjemmelavede på en hyggelig måde, ment i den forstand at man får følelsen af, at der er nogen, der har lavet produktet med kærlighed i stedet for, at det er masseproduceret på en eller anden fabrik et sted.
På låget fremgår det tydeligt, at salven er 100% økologisk og med ordene “Olivias Tryllesalve, magisk pleje til sart hud” bliver man automatisk nysgerrig på produktet.
Samtidig synes jeg dog, at der er store ord, så jeg var spændt på at afprøve om den nu også levede op til de forventning jeg havde fået.

Den første prøve skulle stå, da min søn på to mdr. havde lidt rød og irriteret hud i bleområdet. Jeg smurte salven godt ind i huden ved hvert bleskift og da han skulle have sin natble på, fik han et lidt ekstra tykt lag på. Salven er nem at smøre ud og tørrer rimelig hurtigt ind i huden. Efter et par dag var der dog ikke sket den store forbedring og vi begyndte derfor at smøre med vores vanlige produkt i stedet.
Til mine tørre læber var salven heller ikke det store hit. Den tørrede hurtigt ind, men efterlod ikke læberne yderligt fugtede.

Min kæreste og jeg, døjer begge med tørre hænder, da Morten er håndværker og jeg vasker hænder ofte. Salven virkede rigtig godt til tør hud og vi har brugt den både til hænderne og i ansigtet. Når man smører hænderne med salven tørrer den hurtigt ind og man får ikke den fedtede fornemmelsen som man ofte får med håndcreme.
Vi brugte også salven i ansigtet på vores søn. Han har nogle gange lidt tør og skallende hud i panden og over næsen og der var salven rigtig god og gav hurtigt forbedret resultat.

Vi var i løbet af testperioden en tur i sommerhus med nogle venner. Deres søn, fik et slidsår mellem lårene, da han havde rendt og legede med våde badeshorts på og der var Olivias Tryllesalve også rigtig god. Salven gjorde det irriterede og røde område fedtet og formindskede derved friktionen mellem lårene og gjorde huden betydeligt mindre irriteret og sviende.

Alt i alt har vi været glade for salven og især til tør og irriteret hud er den rigtig god. Jeg vil anbefale, at man investerer i to glas hvis man ønsker at benytte salven til både bleområde og eksempelvis læberne eller huden i ansigtet, da det ellers godt kan være lidt uhygiejnisk efter min mening.

Herhjemme vil vi fortsat bruge salven til både Victor, mor og far og den kan klart anbefales som en god salve til både pusletasken, håndtasken og på puslebordet.

 

Ann-Sofies samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Ann-Sofie Silldorff
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Olivias Tryllesalve: