"Når barnet sover er det vigtigt, at moren også får sovet"... Er det mon for alle? Nogen foretrækker måske at gøre sig mor-lækker, mens baby sover...

Efter at have leget hval i 9 måneder er det for nogen rart, at være alene i sin krop igen. Dog er det ikke altid nemt, at få tid til at blive sig selv igen med en lille ny verdensborger på armen. Her har du 8 tips til at blive mor-lækker, mens din lille sover til middag. Det kræver dog mere end en lur på 15 min. :-)

Lad opvasken være, lad stuen rode og giv dig hen til selvforkælelse...

 

1. BODYSCRUB FRA BADEANSTALTEN

De skønne bodyscrubs fra Badeanstalten er nemme at bruge under bruseren. Skrubbens indhold af plejende olier og havsalt fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og glat. Den efterlader huden fugtet med olie, så du enda ikke nødvendigvis behøver at smøre dig ind i cremer efterfølgende.

 

2. RENSSÆBE FRA CLINIQUE

Hudpleje er ikke det, der har førsteprioritet, når den lille nye verdensborger kommer til verden. Ikke destomindre er det rart, når man får det gjort. Udnyt chancen og brug badet til at sæde hovedet ind - og føl dig frisk som en fugle, når du stiger ud.
Det er meget forskelligt, hvilke renseprodukter passer til hvilken hud. Clinique har dog noget til alle hudtyper.

 

3. MASKE FRA MILK BY LINDY KLIM

En naturlig ansigtsmaske som giver masser af fugt til træt og tør hud. Efter en graviditet, søvnløse nætter og evt. ammestunder, så trænger ens hud til et boost. Masken fra MILK kan fx. bruges efter badet, når huden er frugtig og varm.
I masken er der kombineret flere frugtekstrakter, antioxidanter, som vitamin E  og grøn te ekstrakt til at eksfoliere, udglatte og fugte huden. Fjerner døde hudceller og efterlader huden blød som en babyes numse.

 

4. BODY OIL fra MiLK BY LINDY KLIM

Det er svært, at forklare, hvordan ens krop forandre sig, efter man har fået en lille. Det er som om, den trænger til at blive strøget! Ihvertfald den første tid. Det kan man desværre ikke, men denne Body oil er perfekt til at forbedre udseendet af ar, strækmærker og ujævn hud. Let og naturligt parfumeret med den æteriske olie lavendel, som efterlader dig rolig og frisk.

 

5. MOROCCAN OIL

Ens hår kan snildt trænge til en god omgang, men det der med at nå til frisøren ryger lige pludselig nederst i bunken af gøremål. Derfor kan denne Moroccan oil være en hurtig hjælper. Olien puttes i det våde (eller tørre) hår og trænger hurtigt ind og efterlader håret glansfuldt og silkeblødt. 

 

6. NEGLAKKER FRA VINYLUX

Stængerne op og på med neglelakken. Ja - det skræller af om 2 dage. Nej - du får ingen komplimenter af babyen, når du vågner, men du føler dig frisk, fin og god som ny, så snart du har smurt det på.

 

7. NYT TØJ

Selvom man smider en hel del, når man har fået guldet på den anden side af maven, så er ens krop bare ikke lige som den har været. Det tager tid, at få den tilbage! I mellemtiden er det dog vigtigt, at få købt noget tøj, der 1. passer til den nye krop, 2. er behageligt og nemt tilgængeligt. og 3. kan vaskes i maskine.

 

8. MAKE UP FRA YOUNG BLOOD

Det er muligvis ikke alle, der synes det er en nødvendighed. Det er det langt fra, men hvis virkelig trænger til et boost i selvtillids-kanalen, så det er det værd at smide lidt penge efter noget make up, der er hurtigt at tage på og som dækker de sorte render under øjnene godt. Udover at man ikke har tid til at ligge det, så tænker mange også over alt den kemi, der er i make up. Gå efter mærker som young blood eller Bare Mirerals. Det dur bare - og husk at man kommer langt med en concelar, en pudder, en blush og en mascara - og 5 minutter foran spejlet.