Det er så sjovt at være gravid - og det er akkurat lige så sjovt, at følge andre gravide. Derfor har vi lavet en liste over 10 af de skønneste gravide kvinder vi nyder, at følge på Instagram.. 

Læs mere

Feriens første udfordring med børn vil være flyveturen. Alle forældre frygter det - og forestiller sig altid det værste... Her har du et par gode råd til at gøre flyveturen til en succes.

Læs mere

Rejs med dit barn

27/06/2015

Det er altid spændende, når man skal på sin første rejse med sit lille barn. Selv kan man synes, at det er så uoverskueligt, at man hellere vil blive hjemme. Fortvivl dog ej.. Her har du en huskeliste til dit barns første ferie.

Læs mere

Efter at have leget hval i 9 måneder er det for nogen rart, at være alene i sin krop igen. Dog er det ikke altid nemt, at få tid til at blive sig selv igen med en lille ny verdensborger på armen. Her har du 8 tips til at blive mor-lækker, mens din lille sover til middag.

Lad opvasken være, lad stuen rode og giv dig hen til selvforkælelse...

Læs mere

Gratis Babypakker

24/06/2015

Når graviditetstesten viser de to streger går de fleste mødre igang med at "redebygge". Gratis babypakker er en del af dette redebyggeri.

Der er noget hyggeligt ved at gå og samle de forskellige pakker, der finder rundt omkring. Der findes rigtig mange babypakker og vareprøver - og det gælder om at få fat i dem allesammen. Det er nemlig en nem og gratis måde for vordende forældre og baby, for at finde ud af, hvilke produkter der passer til jer.

Vi har kreeret en lille liste til jer, med alle de gratis babypakker, som vi har kunne opsnuse rundt i det danske land.

Læs mere