Anmeldelse af Aloe Vera - C9

Testet af: Kristina Boesen - 16. nov. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Aloe Vera - C9

Jeg har fået lov at afprøve C9 og dermed nærmere testet mig selv – min egen viljestyrke.

C9 går under mange synonymer på de sociale medier, men kort fortalt, så står ”C” for Change og ”9” for 9 dage. Det er altså ikke en slankekur eller en udrensningskur, men et forløb, hvor du får muligheden for at bryde med dine dårlige vaner. – Dårlige vaner, dem har jeg mange af, men den værste er, at jeg, praktisk talt dagligt, har et enormt sukkerindtag enten i form af slik, kage eller småkager/kiks. Min energi i dagligdagen kører meget op og ned, men jeg er primært træt.

Programmet er opbygget således, at du vil tabe dig både på vægten og i centimeter, men afhængig af din tidligere livsstil, varierer dette ”tab” meget fra person til person. Med C9 kickstarter du din krop, og får derfor mulighed for at foretage en livsstilsændring.

Ina, der blev ”min forhandler”, gav mig en grundig gennemgang af produkterne og det medfølgende hæfte. 

C9 kassen koster 1.202kr. (vejledende pris) og indeholder:

2 stk. Aloe Vera Gel, der også kaldes juice (til 30 dage)

1 ps. Protein til shakes/smoothies (til 9 dage)

1 kasse fiber (til 30 dage)

1 glas tabeletter, der bl.a. indeholder vitaminer og koffein (til 30 dage)

1 målebånd

Hæfte med bl.a. vejledning, opskrifter og dagsskema til afkrydsning, der gør forløbet meget overskueligt.

Der medfølger normalvis ikke en shaker, men sådan en fik jeg med. Den koster 50kr. og er rigtig praktisk at have med på farten. Den har også to opbevaringsrum i bunden, der kan skrues af. Ina tilbyder en shaker med i købet, hvis ikke man har en. 

Det anbefales i øvrigt at fortsætte produkterne ud, hvilket jeg har valgt ikke at gøre. Jeg har set C9 som udelukkende at være et 9 dages forløb for mig, for også at opleve, hvad der sker fra dag 10.

Hele vejen igennem mit forløb (og efter), har jeg kunnet stille spørgsmål og hente hjælp hos Ina. Der findes også en Facebookgruppe, hvor man kan hjælpe og inspirere hinanden.

De første 2 dage er klart de hårdeste, da madindtaget er ret minimalt. Der er en såkaldt ”fri liste”, hvor der er noget bestemt frugt og grønt, man må snacke lidt af i løbet af dagen (i alle 9 dage). Det hjælper én en del med at komme igennem dagene.

På dag 1, begynder man med at måle og veje sig. Dette gør man igen på dag 3, 6 og 9.

Jeg blev i tvivl om, hvordan jeg skulle måle mit bryst. Der står i hæftet, at linjen skal måles under armhulen, men snakker vi mit bryst eller mine bryster? For efter Mads har suget livet ud af dem, altså brysterne, så er de ikke længere på linje med mine armhuler!! Måtte spørge Ina… - find brystvorter, og brug disse som linje… tjek.

Dag 3-4 var lettere, for der fik jeg to smoothies om dagen, og aftensmad (det gør man fra dag 3-9), men på min dag 5, fik jeg en off-dag. Jeg havde lyst til at droppe det hele og spise, hvad der passede mig! Jeg følte et ansvar overfor dig, som læser af anmeldelsen, hvilket blev min primære motivation til at komme igennem dagen. De sidste tre dage, var lidt blandet, men lettere. Blandet fordi, at jeg begyndte at blive træt af smoothies. Jeg prøvede at variere opskrifterne, men det hjalp mig ikke så meget. Smoothies er heller aldrig noget, jeg har drukket meget af, så jeg har vist fået opfyldt min smoothie-kvote for den næste rum tid.

Fra dag 1 mærkede jeg et helt andet overskud. Jeg følte mig meget mere frisk og energisk. Jeg havde faktisk problemer med at falde i søvn om aftenen, da jeg simpelthen ikke følte mig træt. Fik i alle 9 dage mindre søvn, end jeg plejer, men det påvirkede ikke mit energiniveau dagen efter. Jeg undlod én tablet en eftermiddag, for at se om det hjalp på min sengetid. Jeg faldt i søvn lidt før, men stadig senere end jeg plejer. 

Jeg havde det rigtigt stramt med at indtage juicen. Jeg kan dog forstå på Ina, at jeg er i undertal her, men jeg er også lidt sippet, når det kommer til smage, der afviger en del fra det velkendte. De første par dage, tager man den som shots fordelt over dagen, men dag 3-9 er det 120ml hver morgen. Jeg delte den lidt op, så noget af den kom i min smoothie, hvilket ikke kunne smages. Og resten tog jeg ved at bide i en citron, bunde glasset og derefter bide i citronen igen. Det var en stor hjælp for mig, men jeg elsker også citron. 

Det jeg blev mest opmærksom på i de 9 dage, var, hvor ofte jeg gik i skabe for at se, om der var noget lækkert (hvilket der sjældent er, da det hurtigt er spist hjemme hos os). Derudover går jeg ofte en hel dag uden et rigtigt måltid, før til aftensmaden, hvor jeg så til gengæld spiser en ret stor portion. Et eller andet sted, vidste jeg det godt på forhånd, men når man står til ansvar for en afkrydsningsliste, så bliver det pludselig meget tydeligere.

Det har været lidt strengt med alle fristelserne i omgivelserne og ikke mindst hjemme, hvor manden tydeligvis ikke havde en begrænset menu at holde sig til. Til gengæld, valgte jeg at se det som en del af læreprocessen - at stå imod fristelserne foran næsen på mig. Blev også meget opmærksom på, hvor mange, der poster billeder af slik og kage på Instagram!!

Når det ikke er hele familien, der er med i forløbet, og det er manden, der primært laver mad, så kan det være en udfordring at følge programmet til punkt og prikke. I sær, når manden ikke skal kaste sig ud i ukendt kogekunst på en travl hverdag (det er ikke en bestemt menu, du skal følge, du vælger selv ud fra de foreslået retter, der er i hæftet). Vi tilpassede derfor programmet således, at hele familien spiste det samme, forstået på den måde, at jeg eksempelvis spiste det samme kød (valgt ud fra hæftets muligheder), men kun med grønt til osv. Det er altså muligt at justere, så det passer bedre til familien, og stadig følge programmet.

Jeg tabte mig i alt 2,3kg og 13cm. efter de 9 dage. De 6 centimeter alene, smed jeg i taljen.

Det jeg har taget med mig videre fra mit C9 forløb er, at jeg ved, at jeg kan klare hverdagen uden al den kunstige sukker. Det er stadig en kamp for mig, men med livslange vaner, så er det også lidt over-kill at tænke, at den afhængighed er fuldstændig forsvundet efter blot 9 dage. Jeg vælger også, at det er okay med denne sukkertrang i mine weekender, hvorfor min ”nyvunden frihed” om mandagen var anstrengende at komme igennem. Til gengæld sørgede jeg for, at få mad jævnligt i løbet af dagen, hvorfor det blev nemmere. Så jeg er altså også blevet mere opmærksom på, at spise i løbet af dagen og eksempelvis have en lille sund ”snack-pack” med mig på farten. Jeg lytter mere til min krop, og mærker bedre min mæthed til aftensmaden, derfor spiser jeg nu også mindre portioner.

 

Min uge efter forløbets afslutning forløb forholdsvis problemfrit. Jeg har fået et nyt mantra. Før sagde jeg altid: ”Nu vil jeg prøve ikke at spise slik m.m. i hverdagen”, men det har jeg ændret til: Jeg spiser ikke slik m.m. i hverdagen”. – Jeg har taget en beslutning om en livsstilsændring! Nu arbejder jeg på at identificere mig med den sætning, og det er jeg meget motiveret for.

En uge efter mit C9 forløb, har jeg vejet og målt mig igen. Jeg har taget 0,8kg på og 3,5cm (kun 1cm i taljen).

Normal vis gider jeg faktisk ikke sådan noget her, men jeg synes, at jeg har prøvet på egen hånd, at droppe mine dårlige vaner i hverdagen på mange forskellige måder. Jeg har svært ved at sluge piller og smagen af Aloe vera er ikke på listen over favoritter, men at det er i 9 dage er overskueligt, og hvis jeg kan klare at drikke juicen, så kan alle andre også.

C9 er tænkt som kickstarten til et længere fitprogram, hvor man udvider med programmerne F1 og F2, der hver forløber over 30 dage. Sammenlignet med at vaske tøj, så er C9 din forvask.

Jeg bruger flere af Forever Livings produkter, og har altid været glade for disse, da jeg synes, at de er af god kvalitet. Jeg har fået god vejledning og haft en livline, i Ina, fra begyndelsen af, og har stadig mulighed for at gøre brug af denne i den næste tid. Ydermere, så tilbyder Forever Livning fuld tilfredshedsgaranti. Du har 90 dage til at afprøve deres produkter, og er du ikke tilfreds, kan du få dine penge refunderet. Derfor får C9 en høj karakter i kvalitet.

Hæftet gør forløbet let og overskueligt. Der er en fejl i hæftet, der lige skabte lidt forvirring først, men så længe man gøres opmærksom på denne, er det uden betydning. At brugervenlighed kun har fået tre hjerter, skyldes mine helt personlige årsager omkring smagen af juicen, men også at jeg har det lidt svært med at sluge piller. 

C9 har fungeret for mig. Jeg har brudt med min værste vane, og jeg gør mit bedste for ikke at falde tilbage. Eftersom jeg også er blevet mere opmærksom på at give min krop mere energi, så har hele forløbet haft rigtig stor værdi for mig.

Kristinas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Kristina Boesen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Aloe Vera - C9: