Anmeldelse af By Stroom - Hilma Clutch

Testet af: Mette Gregersen - 12. nov. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af By Stroom - Hilma Clutch

De sidste par uger har jeg testet denne fine clutch fra By Stroom.

Da jeg først fik den i hånden lå jeg mærke til, den bløde lækre kvalitet, som tasken er lavet i. Man fornemmer straks, at det er kvalitet, man har med at gøre. Umiddelbart kan man sagtens bilde sig selv ind at det er ægte læder, man har mellem hænderne, men tasken er dog lavet i kunstlæder.

 
Tasken har en perfekt størrelse - ihvertfald til mig. Der er plads til lidt af det hele. Både kort, mønter, nøgler, en enkelt sut og telefonen. Det er de ting, der som regel er at finde i min taske - og dem er der fint plads til.
 
 
 
Tasken kan både bruges som clutch/pung og som skuldertaske. Med til tasken følger nemlig en rem, der kan justeres i størrelsen, så den passer perfekt. Med et lille barn på armen og et ældre barn i hånden er det ikke altid nemt at slæbe rundt på en clutch, derfor er jeg meget glad for tasker med rem, man kan smide over skulderen.
 
Tasken har plads til 8 kort, to lommer - en med lynlås og et stort rum. Dvs. at selvom tasken synes lille, så er der masser af plads invendig. Tasken fåes i 6 forskellige farver, så der er noget til enhver smag. Personligt er jeg vild med denne farve - taupe grey. Den er ikke sort, men passer alligevel til alt!
 
 
Her i huset har vi masser af små fedede og klisterede hænder - og morens tasker er åbentbart bare noget af det mest spændende, at få fat i. Derfor er det meget praktisk, at tasken kan tørres over med en våd klud, hvis den skulle blive beskidt.
 
Så alt i alt har jeg virkelig nydt at teste tasken fra By Stroom. Den er virkelig god kvalitet og en perfekt størrelse. Det er en keeper!!

Mettes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Mette Gregersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om By Stroom - Hilma Clutch: