Anmeldelse af bbhugme - graviditets og ammepude

Testet af: Nanna Damgaard - 21. nov. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af bbhugme - graviditets og ammepude

Jeg har været så heldig – og det mener jeg virkelig! – at få lov at teste den fantastiske bbhugme pude, som endnu ikke er så kendt på det danske marked. Puden er udviklet af tre norske kiropraktorer i samarbejde med designfirmaet K8 industridesign. 

Puden er en øko-tex certificeret bambus-”pølle,” som former sig fuldstændig efter sin krop, samtidig med at den lige præcis er fast nok til at give støtte. Faktisk er man selv med til at definere fastheden i puden ved hjælp af de bløde, såkaldte silikone ”pebbles,” som sættes ud over betrækket i hver ende af puden og strammes til. Det bløde og lette betræk er længere end selve puden, for at man kan binde en knude og nærmest lave puden til en donut. Dette skulle være særlig smart i forbindelse med amning, som jeg jo selvfølgelig ikke har testet endnu. Jeg er dog sikker på, at den er fantastisk til amning også – netop fordi den kan formes lige efter, hvordan babyen bedst ligger. Håber lillebror kan leve med, at det er den fine dusty-pink farve, som vi har fået lov at teste ;-) Puden findes i diverse farver, inkl. lilla, blå, grå, lysgul osv. Da jeg ikke har taget så mange billeder af mig selv i sovende stilling hen over puden (naturligt nok!) – vil jeg henvise til, at I ser videoen på http://www.bbhugme.no/om-bbhugme/ - den viser fint, hvordan puden kan bruges både til mor og barn. 

MEN altså jeg har virkelig sovet godt med den her pude indtil videre – For at sige det lige ud, så har jeg simpelthen døjet sådan med ondt i rø... under denne graviditet. Uden at gå for meget i detaljer, så er det vist den såkaldte iskias-nerve som driller – nogen gange så meget, at jeg slet ikke kan finde en god måde at slappe af på – og om morgenen har jeg haltet ud af sengen. Her har bbhugme-puden virkelig hjulpet mig, og faktisk har jeg, efter at jeg er begyndt at putte med den på en eller anden måde fået strukket bedre ud, således at jeg har langt mindre ondt nu – Det er virkelig SKØNT! Gid jeg havde haft den tidligere i graviditeten! Det hele foregår ved, at jeg lige svinger det ene ben hen over puden – samtidig med, at jeg også ligger hovedet på puden, og den ene arm under puden. (Shhh… Min mand har udtryk en lille smule jalousi på puden – jep den og jeg ligger virkelig tæt ;-) Han kalder den for romance-killeren – men jeg er ligeglad for den er så GOD!) Min mave ligger på denne måde i stilling med puden, og på den måde kan jeg ligge på siden hele natten uden at føle, at maven bliver klemt. Jeg er typen, som ikke kan falde i søvn på ryggen, så på den måde, har puden også hjulpet mig til en nemmere søvn.

Som I kan se på billederne, bliver puden også brugt herhjemme til andre formål Den lille prinsesse synes, at mors pude er helt perfekt at slappe af på til Ramasjang. 

Den her pude kommer til at putte med mig hver nat resten af min graviditet – og jeg er sikker på, at lillebror også bliver tilfreds med den, når han kommer ud. I forhold til andre ammepuder er det smart, at betrækket nemt kan tages af og vaskes – hvis det skulle ske, at mælken løber lidt for hurtigt ud af enten mor eller barn på den ene eller anden måde Den eneste ulempe, som jeg kan komme på i forbindelse med denne pude er, at den indtil videre vist ikke kan købes i Danmark. Jeg håber, at der er nogle forhandlere, der snart får øjnene op. Bortset fra de gode funktioner, synes jeg virkelig, at den er fin i designet og de dusede farver – langt kønnere end langt de fleste ammepuder, som jeg har set.

Hvis puden købes hjem fra Norge, skal man desværre være bevidst om told.

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Damgaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om bbhugme - graviditets og ammepude: