Anmeldelse af Teddysit - Bat Cat

Testet af: Louise Reetz Baltzer - 15. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Teddysit - Bat Cat

Vi har været så priviligeret, at vi har fået lov til at teste denne skønne stolforhøjer fra det nye firma, Teddysit.

Jeg er først og fremmest VILD med at produktet er designet og produceret i Danmark.
 
Teddysit er en stolforhøjer til børn fra 2 til 6 år. Den er lavet af kold skum som gør puden ikke bliver skæv eller ude af form efter lang tids brug. Den er skøn at sidde på og rører ved - og vejer kun 385 gram.
Stoffet er imiteret ruskind, som er coated. Det betyder, at det er meget nemmere at rengøre. Vi har brugt en klud, men ellers kan den maskin vaskes på 30 grader.
Det er vigtig at nævne at selv efter en tur i maskinen holder stoffet stadig formen og farven!!
 
En meget vigtig detalje er det skridsikre underlag i bunden af puden. som gør man aldrig skal være nervøs for om ens barn kan glide af puden, de kan endda kravle op og ned af stolen uden at puden glider af stolen. 
 
 
Vi har altid haft en ikea stol med, når vi skulle i byen og det har simpelthen være så belastende. Alt det pakken ned, pakken op og så lige pakken ned igen igen!! 
Det er nu den største fornøjelse at medbringe vores Teddysit til Waldemar  - det er så nemt at medbringe puden frem for en kæmpe stol og 4 larmende ben... Og ikke mindst, at skulle bede folk om at gøre plads til en ekstra stol rundt om bordet. Nu kan vi jo sætte ham på en almindelig stol sammen med resten af gæsterne - og dert er den største fornøjelse.. Ikke mindst for ham!
 
Vi har også brugt den meget foran fjernsynet til "Disney Sjov" eller til at lege "Jorden Er Giftig" og så har den faktiske også været brugt som hovedpude, putte-bamse og i bilen - så man må sige det kun er fantasien, der sætter grænser for hvad man kan bruge sin teddysit til.
 
Pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen til 449 kr. Skulle man have lyst til at skræddersyet  sit eget design, kan det også lade sig gøre hos teddysit. Man kan vælge mellem 7 forskellige farver, dog skal man forvemte ca. 14 dags vente tid på en bestilling af eget design - men det er helt sikkert ventetiden værd.
 
Vi har herhjemme testede puden, BatCat  og jeg er måske lidt farve-forskrækket herhjemme, så har været så glad for farven er neutral og kan ligge fremme i hverdagen uden at træde for meget frem.
 
 
Waldemar er nu 2,5 år gammel og sad stadig i høj stol inden vi fik vores Teddysit, men når man har en store bror som sidder på en almindelig stol, vil man som regel altid gerne det samme som ham. Så tit skulle vi lokke med noget eller snakke uden om når vi skulle " narre" ham ned i sin højstol... Men nu har vi slet ikke det problem længere, da Teddysit har fået en fast plads rundt om vores bord!
 
Man kan også købe den som puf som måler 27 cm, hvor imod Teddysit måler 9 cm høj. Jeg er ikke i tvivl om puffen kommer på vores ønske seddel til jul!
Det kunne være fedt med en puf som så kan bruges som stol til deres skrivebord eller på badeværelset, når man skal nå håndvasken. 
 
Skulle jeg komme med en ting jeg savnede så ville det have været rart med en lille vaske anvisning - og måske en ide til fremtiden kunne det være fedt med en form for en stofpose man kan transportere sin Teddysit i når man skal på tur!
 
Men alt i alt har det været den største fornøjelsen at få lov at teste en Teddysit! Vi er kæmpe FAN herhjemme :-)
 

Louises samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Louise Reetz Baltzer
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Teddysit - Bat Cat: