Anmeldelse af Baby Dan - Angel 3in1 - Angel Rest

Testet af: Line Heegaard - 15. dec. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Baby Dan - Angel 3in1 - Angel Rest

Nyt revolutionerende koncept, der forener funktionerne fra en vugge, en skråstol og en høj stol. 3 i 1. Det er det Baby Dan byder på i deres nye Baby Dan Angel.

I denne komplette løsning får man alle delene samlet fra Baby Dan Angel.

De individuelle dele, Angel Nest, Angel Rest og Angel Feast, kan nemt klikkes af og på stellet i en enkelt bevægelse.
Man får dermed 3 produkter i ét, der kan bruges fra barnet er helt nyfødt og op til det er i skolealderen.
 
Nu er vi kommet til at anmeldelsen af skråstolen, Angel Rest!
 
 
Den største fordel ved skråstolen er, at den er i en super god højde! Barnet befinder sig i en højde, der gør at de nemmere kan følge med i hvad der sker omkring dem, f.eks. at følge med ved siden af spisebordet. Dette er også super godt hvis der er større søskende, de kan nemt have en god kontakt til babyen - og modsat oplever babyen de større søskende på en mere rolig måde, da de sidder i sikkerhed. Det giver selvfølgelig også mor og far en bedre mulighed for at holde et øje på den lille, mens det stadig er muligt at holde kontakten med det størrer barn. Det giver en god start på et familie-liv, hvad enten det er med en lille ny eller som en familie på 4.
 
Den gode højde gør samtidig skal man ikke skal bukke sig ned for at tage barnet op og i stolen - og dermed god arbejdshøjde.
 

Det er virkelig en rigtig smart stol - og vi har især nydt godt af den. Fx. løfter den babyens ben op, hvilket er godt for maven. Vores Liam lider desværre af kolik, så med meget gråd og ondt i maven  har den hjulpet os en del - og han vil rigtig gerne sidde i den!
Den er desuden rigtig blød og behagelig for ryggen. Den kan også justeres i ryggen, så den lille altid kan lille behageligt.
Stoffet kan vaskes på skråstolen og er lavet af bæver nylon.
 
Selen er rigelig stor i str. og passer ikke til en baby - nærmere et stort barn. Vi har spændt den ind og den er stadig alt for stor. Spænderne på selen er også utrolig store, og når baby fægter med armene rammer de ind i kinderne, hvilket desværre ikke er så godt. Dette er dog en lille ting i forhold til de gode tind, som stolen fører med sig.
 

Lines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Line Heegaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Baby Dan - Angel 3in1 - Angel Rest:
  • www.babydan.dk