Anmeldelse af Olivias Tryllesalve

Testet af: Ane Amalie Mikkelsen - 17. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Olivias Tryllesalve

Vi har haft fornøjelsen af, at teste Olivias lækre, bæredygtige og økologiske salve, hjemme hos os i de sidste 14 dage.
Jeg har hørt rigtig meget om salven, både i min omgangskreds med babyer, men i særdeleshed også igennem mit tidligere job som makeupartist. Salven har jeg dog aldrig selv haft tid til at få prøvet, så jeg var utrolig spændt på at få den testet.
 
Selve bøtterne med salven er i holdbar glas. Det synes jeg er super rart, da man så ikke behøver at bekymre sig om unødige kemiske stoffer i emballagen. Skruelåget er nemt at åbne og lukke, og fungere super godt!
 
 
Konsistensen på salven synes jeg minder rigtig meget om konsistensen på fast kokosolie - det er nok det jeg er stødt på, den kan sammenlignes bedst med. Dog er den blød og lækker og bliver mere flydende i hænderne. Lidt ligesom kokosolie.
Den har derimod ikke den lidt, efter min smag, vamle duft som kokosolie har, da den bare dufter mildt af honning.
 
Vi startede vores testperioden med at bruge salven omkring min søns næse og mund. Han havde lige haft en ordentlig omgang forkølelse og I ved hvor tør og irriteret det kan gøre huden omkring næse og mund. Der gik dog ikke mere end et døgn, så var tørhed og knopper væk!! Det var simpelthen hamrende effektivt!
Dog har den lille fyr ikke været særlig glad for at blive smurt i ansigtet, men med den store effekt det havde, så fik vi det altså gjort trods lidt sure miner.
 
Den anden udfordring blev en ordentlig omgang varmeknopper på maven af Nor. Den var en af de dage, hvor solen skinner og det er svært at vurderer mængden af tøj man skal putte sådan en lille størrelse i og så skete det uundgåelige - varmeknopper i stor stil på den lille mave. Jeg smurte derfor området i håb om, at det kunne tage det værste. Men NEJ! ikke et smart træk! knopperne blussede voldsomt op. Så det kan absolut ikke bruges til den form for irritation!
 
Derimod er det FANTASTISK til bleområdet! Vi plejer at bruge Apotekets Madsen-salve, hvilket vi er stor fan af, men vi gav også Olivias Tryllesalve en chance på dette punkt og sikke en effekt! Igen overrasker salven meget positivt! Rumpen fik et enkelt lag salve på det røde område efter bleskift (det var ved puttetid) og morgenen efter var rumpen fin igen. Så må give et stort 5-tal for dette test-punkt!
 
Salven har også været i brug på tørre områder hos både Nor og mor. Nor har haft så tørre ben pga. leg i sandkassen med bare ben og smurte et tyndt lag på benene en eftermiddag og det var faktisk nok til at gøre benene lækre bløde indtil næste bad. Mine egne neglebånd har også fået en god indsmøring et par gange dagligt og må sige at salven også her er super effektiv. Læberne prøvede jeg også at give et par omgange, men som læbepomade er jeg ikke fan. Jeg synes den bliver for flydende på læberne og jeg føler ikke at den giver nok næring. Der går heller ikke mere end gå minutter før den er væk igen, da den simpelthen er for tynd i konsistensen. Men jeg er også über afhængig af den mere fede læbepomadetype som Lypsyl.
 
 
 
Vi er alt i alt rigtig godt tilfreds med Olivias Tryllesalve herhjemme. Man finder hurtigt ud af hvilke områder den fungerer på og her har vi også brug den flittigt! Vi er måske lidt kede af designet på de labels der er på den fine glasbøtte, da vi mener at den godt kunne være lidt mere lækker at se på. Designet er efter vores smag lidt for "hjemmelavet" og vi drømmer om et look mere alá Milk & Co. eller andre af de skønne og naturlige mærker der virkelig har et smukt, enkelt og mere eksklusivt ydre. Den er lige lyseblå nok synes vi og den sorte skrift ser måske lidt hjemmegjort ud. Men så længe indholdet er i top, ville vi nu alligevel sagtens kunne finde på at købe den til vores faste sortiment på puslebordet. Den får nok bare ikke den forreste plads på hylden.
 
Men et klar anbefalelsesværdigt produkt! Som kan bruges til alverdens små skavanker, med god samvittighed overfor både dit barn, dig selv og miljøet :)
 

Anes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Ane Amalie Mikkelsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Olivias Tryllesalve :