Anmeldelse af Olivias Tryllesalve

Testet af: Trine Holbæk Pedersen - 23. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Olivias Tryllesalve

For et par uger siden fik jeg et par krukker af Olivias Tryllesalve ind af døren, og jeg er nu klar til at lave min anmeldelse.

 

Da jeg først modtog salven, lagde jeg ret hurtig mærke til, at emballagen er fin og lækker. Det føles som et kvalitetsprodukt når man holder det i hånden og det skiller sig ud og virker eksklusivt fordi det kommer i en lille krukke.
Det i sig selv er et stort plus for mig – alt der kan bidrage til følelsen af eksklusivitet og luksus er hjertelig velkomment, særligt efter at jeg er blevet mor hvor savl i håret og leverpostej under neglene er en del af mit every-day look!

Jeg bemærkede også, at salven er 100% økologisk, uden parfume, parabener, æteriske olier og lavet af kun 3 ingredienser: økologisk sheasmør, økologisk olivenolie og økologisk bivoks. 

Det synes jeg er rigtig tiltalende og lækkert, da jeg primært bruger produkter, som er økologiske og frie for parfume, parabener mm. Men jeg synes, at det er ærgerligt, at salven ikke er svanemærket. For mig er svanemærket nemlig en enkel og nem rettesnor, som hjælper mig til at navigere rundt i de mange muligheder. 

Salven reklamerer sig selv som ren magi for røde numser, tør hud, smårifter, læber, knopper, småsår mm. Egentlig nogle ret store ord, men vældig tiltalende for en forælder – en økologisk all-around løsning, whats not to like? 

Så jeg gik i gang med at teste, og den har fået fuld gas. Jeg har prøvet at bruge den som læpepomade, på tørre pletter hos både mor, far og barn, som ansigtscreme, ved bleskift, ved småsår osv. 

Generelt vil jeg fremhæve, at salven tører relativt hurtigt ind, fedter ikke (som man måske skulle tro), føles lækker at smøre på, har en let sød duft fra bivoksen og giver utrolig blød hud. Mit overordnede indtryk af salven er derfor rigtig positivt. 

Særligt synes jeg den fungerer rigtig godt, at bruge på læberne og som ansigtscreme på både barn og voksen. Faktisk har jeg næsten brugt den hver dag. Jeg var også rigtig overrasket over hvor hurtig den afhjalp små tørre pletter, knopper, rifter og småsår. Eksempelvis forsvandt et lille sår i Kayas øre, som hun havde haft i 2 uger, efter at have brugt salven morgen og aften i 2 dage. Her var jeg virkelig positivt overrasket over salvens virkning!

Tilgengæld har det at bruge den under bleskift ikke været en speciel stor succes. For det første fordi jeg ikke rigtig synes, at salven har haft en mærkbar virkning på røde numser – ikke i forhold til apotekets zinksalve, som vi normalt bruger.
For det andet på grund af den selvsamme emballage, som jeg ellers tidligere roste så meget.
Nu hvor det er en all-around creme, som skal bruges flere steder (bl.a. mine læber) synes jeg, at det virkede uhygiejnisk, at bruge den samme finger flere gange, frem og tilbage mellem den røde numse og krukken. Så første gang jeg brugte den endte jeg med, at stå med tryllesalve på 4 fingre – ret upraktisk.

Så jeg personligt ville nok ikke vælge at bruge salven til røde numser. I den sammenhæng er en tube zinksalve en bedre løsning for os. Alternativt kunne man også have 1 krukke kun til bleskift og så var man ude over hygiejne problemet. 

Alt i alt har jeg været glad for Olivias Tryllesalve. Der er mange positive ting ved salven og jeg synes den til prisen (129 kr. for 50 ml.) gør et rigtig godt stykke arbejde, som en all-around salve. 

Jeg kunne godt forestille mig, at det blev en salve jeg havde med mig i håndtasken altid. Derfor kan jeg naturligvis også anbefale den til andre! 

Trines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Trine Holbæk Pedersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Olivias Tryllesalve :