Anmeldelse af Milk & Co Baby - Stinky Winky og Totty Spots

Testet af: Mette Gregersen - 11. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Milk & Co Baby - Stinky Winky og Totty Spots

For knap en måned siden fik jeg et stk. Stinky Winky og et stk. Spotty Tots ind af døren til test for babyview.dk.
Det var helt perfekt, da vores lille Fine-fis i et stykke tid havde "lidt" af tørrer pletter på sin ryg, mave og arme. Det var ikke noget, der generede hende - det generede nok mere moren, men ikke desto mindre skulle Spotty tots nu stå sin prøve her i Gregersen hjemmet.

Som udgangspunkt bader vi ikke vores piger alt for meget. Jeg synes ikke den sarte hud har brug for et varmt bad hver aften. Det er jo fuldstændig individuelt, hvad man er til, men her bader vi 2-3 gange om ugen og så vasker vi pigerne de andre dage. Dvs. med en vaskeklud diverse steder.

Vores Spotty tots er derfor ikke blevet skambrugt, men brugt, når Josefine har været i bad. Det ville dog ikke være noget problem for os at bruge den hver dag.
Cremen er nemlig super lækker og er let i brug. Spotty tots har en let konsistens, hvilket også gør at den er nem og hurtig at smøre ud. Herhjemme er et et kæmpe plus, da Fine ikke er helt lykkelig for at blive smurt ind efter at have været i bad. Efter bad og cremen er tørret ind, så får hun selvfølgelig en natdragt på og jeg har endnu ikke opdaget en eneste creme-plet på noget tøj - netop fordi den trænger hurtigt ind i huden.

Jeg havde selvfølgelig håber på en mirakel-creme, der kunne fjerne Fines tørrer pletter, men men... Produktet lover ikke mirakler og har heller ikke leveret nogen, hvilket egentlig er fair nok, synes jeg. Hvis jeg bruger et tykt lag af cremen (som stadig trænger hurtigt ind i huden), så forsvinder Fines tørrer pletter... Men kun for et stykke tid. Til trods for at pletterne ikke fuldstændig er forsvundet med brug af Spotty tots, så får den stadig varme anbefalingerne herfra. Primært pga. den bløde konsistens og at den så hurtigt trænger ind i Fines fine hud. Det gør at processen er lidt hurtigere overstået end den før har været med andre forskellige cremer, som vi har prøvet førhen.

Jeg synes ikke cremen dufter. Den har en meget neutral duft, hvilket jeg elsker. Fine er ikke en baby mere (snart er hun 1 helt år !!), så hendes babyduft er helt væk, men var hun en lille ny, så ville jeg ikke have noget problem med at bruge cremen på hende, da den ikke giver en "falsk" duft.

Vi har skam også fået brugt vores stinky winky - den faldt nemlig også i god jord, da vores fine Fine desværre ikke altid dufter så fint.

Første gang jeg brugte sprayen var jeg noget overrasket over hvor hurtigt den neutraliserede lugten fra en stor ble med en duft af eucaluptus. Selvom man måske ikke er vild med den duft, så er det trods alt bedre end l*rt. Ikke nok med at vi brugte den i luften efter bleskiftet - vi brugte den også til at spraye ned i vores blepand. Nok ser Vip-spanden pæn ud, men den dufter altså langt fra pænt mere. Så den har også fået et par pift i ny og næ. Det har skam virket. Nu kan vi åbne den uden at skulle frygte, at det lugter værrer end selve bleen.

I starten brugte jeg sprayen efter hver stort bleskift, men efterhånden begyndte jeg ikke at bruge den om aftenen mere - når Fine skulle til at i seng. Ene og alene af den årsag, at jeg ikke selv ville have lyst til at sove i den duft om natten. Selv foretrækker jeg at sove i et rum fyldt med frisk luft og må derfor antage, at det foretrækker mine piger også. Meget godt kan man sige om sprayen, men det er ikke frisk luft. Eftersom Josefines puslebord står i samme værelse som sengen, så er vi stoppet med at bruge den alt for meget.

Den er flyttet ud på farens badeværelse... Og så kan I selv gætte hvorfor!

Jeg har faktisk ikke en sart næse og derfor er det ikke noget, jeg vil investere i i fremtiden. Vi har et vindue lige ved siden af puslepladsen, der kan stå på vidt gab det meste af dagen - og det er fint for os. Dog kender jeg et par damer med en yderst sart næse, som ville elske denne spray. Så for mig er det et luksus, men for andre kan det sagtens være en nødvendighed - så det må være op til den individuelle. Det eneste jeg kan sige er : DET VIRKER, som lovet!!

Produkterne indeholder selvfølgelig ikke parabener eller parfume, dog indeholder de geranium rose - et naturligt produkt,  der er meget delte meninger om.

Dog har vi herhjemme (7-9-13) aldrig døjet med noget i nærheden af eksem eller allergi og derfor har vi ikke et forbehold for de naturlige ingridienser i vores cremer, osv.
Se ingridiserne i Spotty tots her og Stinky Winky her.

Mettes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Mette Gregersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Milk & Co Baby - Stinky Winky og Totty Spots:

Luksusbaby.dk