Anmeldelse af Derma Produkter - Solspray samt sollotion

Testet af: Nathasja Lundkvist - 15. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Derma Produkter - Solspray samt sollotion

Hjemme hos os har vi haft æren af at teste solcreme fra Derma. 

Derma laver mange forskellige produkter til hele familien, som alle er uden parfume, parabener og farvestoffer. De fleste af deres produkter kan købes i Matas, på apoteket, og i de større supermarkeder. 
Jeg må indrømme at det har været svært at teste solcreme, da vejret ikke helt har været med os – men det lykkedes og jeg er positivt overrasket. 

Vi har fået lov til at teste deres sollotion og deres solspray!

 

Da vejret endelig var med os, tog vi alle en tur til stranden! Jeg smurte begge børn ind i solcreme hjemmefra, så det kunne nå at trænge ordenligt ind, inden vi nåede stranden. Vi brugte Dermas sollotion. Solcremen var et par minutter om at trænge ind, hvilket godt kan være svært at forstå for en dreng på 3!
Jeg synes dog at huden føltes en smule fedtet efterfølgende - og dette fik jeg også bekræftet da børnene havde opholdt sig i sandet i ganske få minutter.

Af sted i vandet så de kunne få skyllet sandet af! Men hvad gør det, når Dermas solcreme er vandfast? Jeg ville normalt have smurt et nyt lag solcreme på, efter en tur i vandet, men min amme hjerne ville noget andet - og solcremen havde vi glemt derhjemme i farten. Så nu blev sollotionen virkelig sat på prøve!!

Efter nogle dejlige timer i høj solskinsvejr tog vi hjem igen. Med lidt ondt i maven over den manglende solcreme efter en tur i vandet, blev jeg MEGET overrasket da vi om aftenen ikke kunne se så meget som ét eneste rødt område på børnene. 

Deres solcreme ér virkelig vandfast!

Efter denne episode har jeg trygt kunne sende Malik af sted i børnehave indsmurt i sollotion fra Derma, uden at skulle bekymre mig om at han skulle blive solbrændt efter en hel dag i solen. 

Solsprayen er lidt tyndere i konsistensen og trænger derfor også hurtigere ind i huden. Solsprayen har vi været super glade for til Alba (8 mdr.), da hun simpelthen ikke kan sidde stille indtil en almindelig solcreme ville trænge ind. 

Den fedter ikke på hænderne, og så er den super nem at påfører. Eneste minus ved solsprayen er, at det er svært at vurdere hvor meget/lidt der skal bruges for at få den rette mængde. 

På Dermas egen hjemmeside kan man se og læse om alle deres produkter. Der står bla. At deres solcreme godt kan smitte af, og man skal derfor vente med at give barnet tøj på, til cremen er trængt ordenligt ind i huden. 

Her oplevede vi dog kun smitten på hvidt tøj, og det var ikke værre end at det fint gik af i vask ☺ 

Alt i alt – er vi positivt overrasket over Dermas solcreme, og det er absolut noget jeg vil anbefale til andre. 

Nathasjas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nathasja Lundkvist
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Derma Produkter - Solspray samt sollotion: