Anmeldelse af Derma Produkter - Solcreme og Eco Baby

Testet af: Nanna Yngve Pretzmann - 20. jul. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Derma Produkter - Solcreme og Eco Baby

Først og fremmest synes jeg det skal nævnes at hverken solcreme eller babyprodukter indeholder farvestoffer, parabener eller parfume. Alle Dermas sol- og babyprodukter er certificeret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og Svanemærkede.

SolcremeMed den allerbedste timing, lige som solen endelig ramte Danmark og inden vores ferie, modtog vi Derma produkterne.
De er derfor blevet godt og grundigt testet til både ophold i sol og timevis af badning i både vores eget badebassin og poolen på vores ferie.

Først og fremmest tænker jeg nok at vi alle har prøvet at tøjet bliver misfarvet af solcreme.
Hvert år tænker jeg, at jeg nu skal holde øje med om nogle smitter af. Hvert år lykkes det mig dog alligevel at få ødelagt tøj for året efter at have glemt hvilken af de solcreme vi brugte året forinden det nu var, som smittede af.
I år har vi derfor kun Derma alle mand - og derfor har jeg altså også selv afprøvet solcremen. Jeg kan med fryd i stemme erklære at den IKKE smitter af på tøjet. Ikke et eneste stykke tøj er ødelagt.

Solcremen er fed og drøj i brug. Min mand pøser ud med solcreme og det behøves slet ikke. Der skal nemlig bare arbejdes lidt for at fordele cremen ud. Den er jo lidt fed, men absorberes lynhurtigt i huden, så man føler sig ikke klistret.

Pigerne blev på ferien smurt ind om formiddagen, når vi gik til poolen og igen efter frokost. Herimellem gik tiden mest med badning og leg. Så cremen kan altså også holde til mange gange badning uden at miste sin effekt. Pigerne blev ikke røde en eneste gang, så dækningen er altså i top. Den ene pige er nemlig en vaskeægte snehvide, som sin mor, og bliver meget let rød.

Eco baby produkter

Vi har haft fornøjelsen af at prøve shampoo/bad og olie. 

Produkterne er udviklet til babyers og børns sarte hud og hovedbund.
Shampooen indeholder blandt andet aloe vera, som modvirker udtørring.

Jeg har brugt produkterne til både mine 3 årige tvillinger og lillesøster på 8 mdr. Efter de føromtalte ( mange) badeture havde tøsernes hud brug for lidt pleje. Vi kender jo alle til kloren i poolen. Det er hårdt ved hud og hår. I pigernes bade brugte vi begge produkter og deres hud elskede os for det. Olien er i øvrigt god at bruge ved arp. Det har lillesøster og jeg smører lidt olie i hendes hovedbund og kører herefter en tættekam over.

Så min vurdering må være : Effektivt og let - og alle pengene værd!

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Yngve Pretzmann
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Derma Produkter - Solcreme og Eco Baby: