Anmeldelse af Coolkidz - Banan shampoo og Kropsolie

Testet af: Nathasja Lundkvist - 2. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Coolkidz - Banan shampoo og Kropsolie

Hjemme hos os har vi haft fornøjelsen af at teste lækre produkter fra Cool-kidz. Vi har testet deres banan shampoo og deres kropsolie.

Til at starte med skal jeg være ærlig og indrømme at jeg var lidt skeptisk. 

Jeg er den type mor der går langt uden om afdelingen med børneshampoo og andre børneprodukter i supermarkedet. Jeg må have en eller anden traume fra barndommen af. Børneshampoo dengang stank virkelig mere end de duftede, og ”duften” var altid en tung lugt af ”slik”. Så da jeg fik banan shampoo ind af døren, frygtede jeg lidt hvad vi skulle i gang med at teste. Men men men.. Jeg er blevet noget så overrasket!

Banan shampooen dufter nemlig som de skønneste banan bolcher man overhovedet kunne forestille sig. Duften er virkelig lækker og mild.
Udover duften på shampooen, så er emballagen også genial. Selve toppen består kun af et lille hul, hvilket gør det nemt at dossere den helt rigtige mængde shampoo – og så er designet bare så sødt.

Vi er meget overrasket over Cool-kidzs banan shampoo, og det er virkelig blevet en favorit her hjemme. Hvis jeg skal finde noget at sætte en finger på, så må det nok være at duften forsvinder så snart shampooen er vasket ud af håret. Men sådan vil det nok altid være når noget er 100% økologisk, allergi venligt og fri for parfume og parabener. Det er et minus for mig, men helt klart et plus for andre.

Vi har også testet kropsolie fra Cool-kidz. Dén er virkelig lækker! 

Jeg har prøvet uendelige af forskellige kropsolier til børn, men det ender altid med at børnene er mere fedtet efter et bad, end før de overhovedet kom i vandet. Men denne fra Cool-kidz er virkelig god. Børnene blev dejlige bløde, uden at være fedtet, og så dufter de bare så rent bagefter. 

Jeg er virkelig positivt overrasket over deres lækre kropsolie – som faktisk også kan bruges til meget andet end i badet. 

Vi har i testperioden også brugt den til at fjerne arp med i Albas hovedbund, og igen må jeg sige, den fedter langt fra som alle andre olier. Det er faktisk blevet en hel fornøjelse at fjerne arp – hvem havde troet det ;-)

Produkterne er meget drøje i brug, og som nævnt tidligere, så er selve toppen kun et lille hul, så der kommer kun begrænset mængde ud. 

Jeg har regnet lidt på hvad det vil koste os herhjemme at fortsætte med shampooen fra Cool-kidz. Deres banan shampoo koster 89 kr. for 100 ml. 
Vi har to børn som kommer i bad hver anden dag. Vi har testet cool-kidz i knap 14 dage, og der er ca 90% tilbage i flaksen. Faktisk vil jeg skyde på at én flaske banan shampoo på 100 ml vil holde 3-4 måneder her hjemme. 

Så på et år vil det koste os små 350 kr. at bruge lækker shampoo fra Cool-kidz til begge børn. Det er vidst lige til at overkomme! 

Nathasjas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nathasja Lundkvist
Udtalelse fra producent/distributør

Kære Nathasja,

Tak for din positive omtale af vores produkter. Vi er så glade for, at din skepsis blev gjort til skamme, og både du, og ikke mindst dine søde børn, har haft nogle glade badeoplevelser med vores Banan Shampoo og Neutral Kropsolie. Det er befriende læsning for os, når du fremhæver præcis de kvaliteter, som er hele konceptet med vores produkter. Vores produkters dufte(smagsaromaer) er nemlig ikke vedvarende efter endt bad, som du selv nævner, og det er ganske rigtigt fordi, det er en bananaroma vi anvender. Det er lige som et bananbolsje - her forsvinder smagen også kort efter. Så det glæder os enormt meget, at dette er det eneste 'kritik' punkt, du fremhæver, der trækker lidt ned i din bedømmelse. Og hvor er vi også glade for du fremhæver, hvor drøje vores produkter er. Mange tak for de søde ord.

Se her hvor du kan købe eller læse mere om Coolkidz - Banan shampoo og Kropsolie:

Banan shampoo

Kropsolie