Anmeldelse af Cool Kidz - Jordbær Shampoo

Testet af: Nanna Damgaard - 2. aug. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Cool Kidz - Jordbær Shampoo

Sophia har været så heldig at få lov at teste Cool-Kids’ Jordbær Shampoo. Hun er jo ret stor fan af at have sine EGNE produkter, så det faldt straks i hendes smag.
Det er også en sød lille flaske, som appellerer til børn grundet de flotte, klare farver og to små søde unger uden på. Hun fik lov at få shampoo’en med på ferie i Sydfrankrig, hvor den er blevet testet godt og grundigt, da hun grundet varmen, sandet og saltvandet var i bad hver aften. Normalvis bruger hun kun shampoo et par gange om ugen, så det var en god testmulighed. 

Cool Kids’ Jordbær shampoo er baseret på økologiske produkter, indeholder ingen parabener, farvestoffer, silikone eller kunstig parfume. Desuden er det 100% danskproduceret – hvilket vi er stor fan af!
Som nævnt før, døjer Sophia jo med børneeksem, så det er vigtigt for os, at produkterne er rene, naturlige og til at stole på. Den milde duft af jordbær – ER virkelig meget mild. Den bliver ikke i håret og dufter som en parfumebutik! Eftersigende skulle den være baseret på slikaromaer, som er levnedsmiddelgodkendte og som eksempelvis også bruges til fremstilling af bolcher og vitaminpiller. Sophia får faktisk vitaminpiller med en lignende jordbærduft i – så det er jo meget passende ☺ 

 

Som jeg også nævnte i min anmeldelse af Milk & Co’s shampoo, så kan naturlige aromaer og parfume jo være mindst ligeså allergifremkaldende som kunstigt produceret aroma – så igen skal man være påpasselig i sin anvendelse over for eksempelvis små, følsomme babyer, som jeg mener ikke bør udsættes for parfume i deres produkter.

Jeg kan derfor godt lide, at Cool Kids netop markedsfører sig over for ”cool kids” og ikke babyer – som jo må siges at være målgruppen for eksempelvis Milk & Co Baby. Sophia er bestemt et cool kid - og da duften netop er så mild, som den er, synes jeg faktisk det er helt perfekt – for 2,5 årige børn kan virkelig blive meget beskidte og også lugte lidt svedige i håret – især når de bruger en stor del af dagen uden for på at grave i sand, jord, mudder og finde snegle ;-) 

I testen af shampoo’en var jeg glad for, at den var rigtig nem at skylle ud. Jeg har faktisk døjet med at nogle af de andre børneshampoo’er er lidt svære at vaske ud af håret. Måske fordi de ofte skummer så meget. Trods Sophia godt kan lide at gå i bad, så skal det moment, hvor shampoo’en skal skylles ud altså gerne være så kort som muligt. Hun græder altid helt vildt. Selvom en shampoo er mild, er det bare heller ikke sjovt at få direkte i øjnene. Shampoo’en gør også Sophias filtrede krøller nemme at redde ud, så det er jo også som det skal være. 

Alt i alt vil jeg sige, at det er et godt produkt. Naturligt og sjovt produkt til børn, som lever op til, det der bliver sagt.
Det virker faktisk til, at den søde lille flaske har medvirket, at Sophia synes det er sjovere at gå i bad.
Hun vil gerne selv trykke shampoo’en ud og tage i håret. Det er altså noget nyt! – Og fedt at flasken er designet sådan, at hun rent faktisk kan have den i hånden, og det er nemt at få ud. 

 

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Damgaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Cool Kidz - Jordbær Shampoo: