Anmeldelse af Cool Kidz - Jordbær Shampoo

Testet af: Mette Gregersen - 17. nov. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Cool Kidz - Jordbær Shampoo

I sommers fik vi tilbudt at teste jordbær shampooen fra Cool Kidz.

Vi havde endnu tilgode at prøve produkterne fra Cool Kidz, men havde hørt meget om dem efterhånden... Og lad os bare sige, at de bestemt ikke skuffede!

Da vi begyndte med at bruge shampooen var  det kun Bella, der brugte den, da jeg endnu ikke var begyndt at bruge shampoo til Fine endnu. Bella har altid været en skrig-ballon, når det gælder hårvask. Det er sjældent, at vi snupper en hårvask uden skrig og skrål, desværre! Heldigvis er det blevet lidt bedre her på det sidste - og jeg må indrømme, at jeg giver Cool Kidz shampooen lidt æren for dette.

Shampooen henvender sig nemlig i den grad til de små. Den dufter fantastisk, de flotte farver på flasken fanger - og den svier ikke i de små øjne! På den måde fik vi elemineret mange af de grunde, der gjorde at Bella i den grad synes, at et bad var en direkte ubehagelig oplevelse.

Bella har selv kunne tage shampooen ud i hænderne og har hjulpet til med at vaske håret. Shampooen skummer ikke overdrevet meget, hvilket bestemt også et plus, da shampooen så nemt kan skylles ud af håret igen! Det gør en sur pligt til en leg - og det har vi i den grad eftersøgt.

I sommers begynte vi så småt at bruge shampoo til Fines hår. Hun fik jo mere og mere hår - og havde en tendens til at svede virkelig meget i de varme sommermåneder. Derfor synes jeg det måtte være på sin plads. Jeg havde ikke de mindste kny ved at bruge Cool Kidz shampooen, som den første til det nye sarte hår.

Cool Kids’ Jordbær shampoo er nemlig baseret på økologiske produkter, indeholder ingen parabener, farvestoffer, silikone eller kunstig parfume. Desuden er det 100% danskproduceret – et aspekt, som mange ikke tænker over, men som vi synes er et kæmpe plus.

Vi skal ikke buge ret meget shampoo i pigernes hår før det er rent og pænt, hvilket også gør, at vi stadig bruger den samme flaske. Den er meget drøj i brug, så der er masser af værdi for pengene. Vi vasker pigernes hår 2 gange om ugen - i sommermånederne selvfølgelig flere.

Så rene hjerter over hele linien herfra + den lille bonus info, at vi fra nu af kun køber Cool Kidz shampoo til vores piger, dog begiver vi os måske ud i nogle nye og spændende dufte.

Billeder har jeg dog stadig svært ved at skaffe, da det endnu ikke er den rene leg at have pigerne i bad ;-) Men mon ikke det snart ændres  - og så skal I få billeder af mine pigers fine og rene hår :-)

Mettes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Mette Gregersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Cool Kidz - Jordbær Shampoo: