Anmeldelse af Cool Kidz - Banan shampoo og Kropsolie

Testet af: Louise Reetz Baltzer - 9. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Cool Kidz - Banan shampoo og Kropsolie

Vi har nu testede den lækre banan shampoo og neutrale kropsoil fra cool-kidz i lidt over 14 dag og tiden kommet til at fortælle jer om vores oplevelse at produkterne - og det glæder jeg mig til!

Jeg arbejder som frisør konsulent for et firma, som går meget i dybden med hvad vores produkter indeholder - og største delen af vores produkter er godkendt til Grøn Salon, så jeg må indrømme, at jeg var meget spændt på hvordan min oplevelse ville være med produkterne fra Cool Kidz. Det må vist være det, de kalder en erhvervsskade!

Lad mig starte med at sige, at jeg er MEGET positiv over hvor gennemtænkt produkterne er!
Jeg elsker, at produkterne er fri for parabener, kunstig parafume, farvestoffer, silikone, lanolin eller homonforstyrrende stoffer.

Duften fra shampoo er lavet på aroma dufte, der kommer fra fx. bolcher eller vitamin piller - og det er simpelthen også skønt, at den ikke er proppet med parfume, men bare en mild duft af banan! En anden ting som jeg også bemærkede var, at cool-kidz er et økologisk produkt og fuldstændig dansk produceret. Det er da et kæmpe plusl

Desværre er produktet (endnu) ikke astma og allergi-mærket. Det er en skam, da jeg som forældre altid kigger efter det mærke, når jeg vælger shampoo, badeolie, vådservietter eller creme til mine drenge. Dog er det nemmere sagt end gjort,at få det gjort, men det ville være endnu et kæmpe plus i min bog hos Cool Kidz.

Selve testen foregår jo i badekarret og under bruseren. Jeg var noget spændt på hvad drengene ville sige til den nye shampoo. Jeg gav flasken til Gustav og det første han sagde var "Ej mor, det dufter af rigtige bananer"! Så allerede vandt shampooen, da jeg ikke skulle overtale ham til at få vasket hår eller lokke med alverdens ting.

Shampooen var super nem at dosere og meget drøj i brug. De milde vaske tensider gjorde den extra lækker at vaske deres hår i.
Det var også en leg at skylle shampooen ud igen og det spiller en stor rolle her hjemme, da det helst ikke må tage for lang tid, da drengene ikke er meget for vand i øjne og ører. Drengene klagede skam heller ikke over, at det sviende i øjnene , så det var ligefrem en fornøjelse at vaske hår!
Banan shampooen efterlader også håret blødt, lækkert og glansfyldt. Efterfølgende var håret også nemt at redde ud.

Man er vel selv frisør, så jeg skulle da selvfølgelig også selv prøve den ad! Jeg brugte selvfølgelig en del mere shampoo grundet mit lange hår, men den var stadig nem at fordele og skummede lige tilpas. Jeg kunne godt have brugt fersken conditioneren som afslutning, men det var stadig ok at frisere håret efter badet.

En ting som jeg også føler, at jeg lige vil nævne er, at det er skønt selve flasken er i et blødt matriale. Det gør at det er meget nemt, at klemme shampooen ud af flasken. Jeg har tit oplevet, at forskellige produkter er i så stivt matriale, at der tit sidder en del produkt tilbage i bunden som går tabt, da det ikke er til at få ud.
Det er bestemt ikke tilfældet her og det er fedt, at når ungerne bliver større, at de også selv kan få shampooen ud af flasken, hvis de er i svømmehal eller bare står under bruseren.

Var nok lidt skeptisk da jeg skulle afprøve kropsolien, da jeg i forvejen har en, som jeg er meget glad for, men lå alle mine fordomme væk og hældte en del olie ned i badekarret. Jeg fik vasket drengens hår og skyllede det ud med vandet fra badekarret. Da de kom op og deres hår blev tørt var det så fedtet jeg var nød til at vaske det om.
Jeg tænkte sikke en omgang hø, men da jeg tænkte nærmere over hvordan jeg næsten havde tømt bøtten med olie ned i badekarret kom svaret helt af sig selv... 
Ja, jeg havde selvfølgelig fået fået ALT for meget olie i vandet.

Dagen efter prøvede vi igen og så lykkes det. Det er helt vildt, hvor drøj i brug denne skønne olie er. Vi brugte 2 dråber og den efterlader simpelthen drengenes hud så lækker blød.

Vi har døjet med mange tørrere pletter på Waldemars hud - og de er fuldstændig væk efter brug i 14 dage! Så det er uden tvivl blevet et produkt, som jeg aldrig vil skille mig af med. Den har bestemt fået en fast plads i skabet herhjemme!

Det som også er lækkert ved olien er den trænger hurtig ind i huden og ikke efterlader huden fedtet på nogen måde. Jeg må hellere indrømme, at jeg har også smurte mine tørre ben ind i olien, så den er ikke kun for børn.

Den har også været brugt til hovede bunds kur. Vi har nemlig haft lidt tørre hovedbund herhjemme, så jeg tænkte, at det måtte vi da prøve!
Det var virkelig lækkert. Dog skal man altså vaske håret igennem en extra gang, så man er sikker på alt olien er ude  - ellers kan håret virke fedtet.

Alt i alt har det været så skønt at få lov at teste disse fede produkter - og jeg vil uden tvivl anbefalede dem til andre mødre!
Designet er lige i børnehøjde og flaskerne er så fine, at have til at stå fremme på badeværelset. Man må sige det fanger for lige nu sidder Gustav faktisk og spørger "hvor er shampooen med den dreng og pige på?" 

Så alt i alt : FEDE produkter!

1000 tak til Cool Kidz fordi vi måtte prøve jeres produkter af, og TAK fordi I tænker på vores børn og på miljøet. På disse punkter er nemlig kun det bedste godt nok!!

Louises samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Louise Reetz Baltzer
Udtalelse fra producent/distributør

Kære Louise,

Det er skam os, der takker for din meget ærlige og grundige anmeldelse af vores Banan Shampoo og Neutral Kropsolie. Det varmer vores hjerter at læse om din og dine børns oplevelse med vores produkter. Din beskrivelse afspejler nøjagtigt dét, som er konceptet og ideen bag vores produkter - derfor giver det os en enorm glæde, når dette også harmonerer med vores brugeres oplevelser. Tusinde tak. Vi er stolte over dine søde ord, og rigtigt glade for, at du vil anbefale vores produkter til andre.

Se her hvor du kan købe eller læse mere om Cool Kidz - Banan shampoo og Kropsolie:

Banan shampoo

Kropsolie