Anmeldelse af Navnelapper

Testet af: Nanna Damgaard - 9. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Navnelapper

Vi har været så heldige at få lov at teste de smarte navnelapper fra Navnelapper.dk. Et super smart klistermærke-koncept for det er jo langt fra alt tøj, sko og (lege)ting, hvor der er plads til at skrive navn i – og Sophia har en tendens til at slæbe alt muligt forskelligt gear med i dagpleje hver dag. Som regel har hun to bamser med – sin Putte-muh samt et eller andet tilfældigt tøjdyr eller en dukke, som er blevet revet med i farten i den tidlige og hektiske morgenstund. En proces som godt kan gå hen og blive lidt dyr i længden, hvis tingene bliver væk – eller som kan være lidt svær at holde styr på for den stakkels dagplejemor. I Sophias tidligere dagpleje var der tre piger på nøjagtig samme alder, så der oplevede vi da også en gang i mellem, at tingene blev forbyttet. Det er altså også lidt svært, når børnene nu om dags alle har leggings på med ugler, Angulus støvler og Huttelihut huer. (NB. Hold nu op hvor vi ligner hinanden alle sammen – lidt kedeligt hva!)

Men navnelapperne er altså smarte – de kan klistres på alle ting. Indtil videre er de kommet på ting som Sophias termotøj, regntøj, skaftet i hendes gummistøvler, sandaler og nok vigtigst af alt hendes Putte-muh – som for guds skyld ikke må blive væk (Jeg tør næsten ikke tænke på, hvis det skete ☺). 

Når man bestiller navnelapperne, vælger man selv blandt en hel masse forskellige symboler og skriver derefter barnets navn – som i øvrigt kan stå over flere linjer. Det er virkelig super nemt! De koster 139 kr. for 90 stk. – og så er der fri fragt. Det smarte i symbolerne er, at de måske også kan hjælpe barnet, som endnu ikke kender bogstaverne, med selv at genkende sine ting. Til Sophia valgte jeg et fint lille hjertesymbol, som jeg har brugt tid på at fortælle hende, at det betyder, at det er hendes sager.

Ifølge Navnelapper.dk kan klistermærkerne holde til maskinvask, kogning og opvaskemaskine. Jeg må desværre erkende, at jeg ikke har haft så meget held med maskinvasken. Faktisk er de helt eller delvist faldet af, hver gang jeg har vasket et stykke tøj eller eksempelvis Putte-muh’en (som på billedet) i maskinen – og jeg har kun brugt finvask. Men altså, der er så mange klistermærker i en bestilling, at der bare ryger et nyt på. På koen kunne det halvløse mærke blot trykkes på igen. Selve trykket på klistermærket tager ingen skade i vask – det virker meget holdbart.

Alt i alt synes jeg, at det er super smart, at bruge klistermærker til at mærke barnets ejendele. Jeg har ofte solgt eller givet Sophias tøj videre igen, når hun er vokset ud af det – og så er det altså smart, at man lige nemt kan rive mærket af, således at næste barn ikke skal gå rundt med et forkert navn i nakken. Og apropos mærker i nakken, så er navnelapperne altså fri for BPA, nftalater og andre sundhedsskadelige stoffer. 

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Damgaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Navnelapper: