Anmeldelse af Navnelapper

Testet af: Lise Svendsen - 13. jul. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Navnelapper

Hvorfor har vi dog ikke anskaffet os disse NOGET TIDLIGERE?
Det var den første tanke der gik igennem mit hovede, da jeg åbnede den fine kuvert med personlige navnelapper til Olivia.

Navnelapper designer du selv og får på den måde dine helt personlige små klistermærker, som bl.a. kan bruges til at identificere alle ungernes egendele i institutionerne. Olivia starter i børnehave pr.1.8. en ny og lækker institution med 120 børn - de navnelapper bliver et simpelt MUST!
Da jeg åbnede kuverten blev jeg mødt af noget af en påstand, nemlig at navnelapper kan udsættes for stort set alt og stadig bevare deres udseende og kvalitet.

Hmm, jeg syntes det lød lidt for godt til at være sandt og satte straks en vask i gang med både regntøj og termotøj MED NAVNELAPPER.

Alle Olivias navnelapper overlevede - både dem jeg havde placeret på gummi og dem jeg havde placeret på stof (var lidt tvivlsom mht stof) og her opdaget jeg noget nyt:
NAVNELAPPER ER GENIALE
(Hvorfor har ingen fortalt mig det?)

Nåh.. Er det vanskeligt at få fat i de her navnelapper..?
Svaret må siges at være NEJ..! Hvis man hopper ind på www.navnelapper.dk ja så er du allerede i gang - du bliver nemlig mødt af denne side:


Den skarpe internetshopper vil straks opdage, at priserne er rimelige og at fragten er gratis - noget vi kan lide.
Man vælger et ikon, som passer til den person, der skal bruge navnelapperne og skriver dernæst de oplysninger man ønsker at have med. Jeg valgte at lave to forskellige udgaver til Olivia:
- Ét sæt med et hjerte, navn og telefonnummer
- Ét sæt med en glad smiley og navn samt efternavn.

For hvert design man laver, får man 90 navnelapper. Jeg var virkelig i tvivl om, hvad jeg skulle skrive på lapperne og kunne måske ønske mig, at hvert design kunne laves som 30 lapper og jeg på den måde kunne lave tre forskellige designs i en ordre - og til samme fordelagtige pris. Når det så er sagt, ja så synes jeg jo virkelig, at navnelapperne har en GOD pris, når jeg tager deres HØJE kvalitet i betragtning.
Forslag til andre navnelapper:
- Fam. Bildgaard Svendsen
- Olivia Løvestuen
- Telefonnummer
- Adresse
- Mors/fars navn og telefonnummer

Mit valg af navnelapper skyldes, at jeg tænkte efternavn var nødvendigt til børnehaven

Olivia har selv hjulpet med at sætte navn i hendes overtøj og fodtøj - så ved hun også hvilke ting der er hendes

De andre lapper indeholder telefonnummer og det synes jeg giver mening til ting, som Olivia har med sig og ting der har en værdi for os - der er nemlig håb for, de kan finde hjem igen, hvis vi skulle miste dem
En navnelap på Olivias ipad:

Hun satte den selv på!

Vi er meget taknemmelige for at have testet netop NAVNELAPPER, de får nemlig topkarakterer hele vejen rundt fra os. Jeg vil klart anbefale alle med børn i institution at anskaffe sig disse små personlige klistermærker:
- De kan holde til alle typer af vaske og tøring
- De er personlige
- De har en god pris
- De er nemme at anskaffe sig
- Kvaliteten er i top

Lises samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Lise Svendsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Navnelapper: