Anmeldelse af Twist & Shake - sutteflasker

Testet af: Line Heegaard - 20. okt. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Twist & Shake - sutteflasker

Vi var så heldige og teste et par sutteflasker fra TwistShake på lillebror Liam, og det var vi rigtig glade for.
Vi havde gemt vores sutteflasker fra da storebror Milo var baby (fra MAM). Det var dem han var bedst til, så vi håbede også at de ville fungere til Liam.
 
I starten var han ikke hurtig nok til dem, der kom lidt for meget ud. Dog var han kun en uge gammel. Han har grædt en del on and off og også blevet sur flere gange med de gamle flasker imens han fik mælk. Så skiftede vi suttehoved til nr2, da vi troede han ikke fik nok ud og der har været mange pauser under hans måltider, men det fungere stadig ikke optimalt. Oveni tror vi også han suger for meget luft ind og har maveproblemer. Så begyndte vi igen med TwistShake og den tog han bare UDEN nogen som helst problemer! Super fedt.. Og det lyder heller ikke til der kommer luft med ind. Vil lige nævne at det er den mindste vi har haft gavn af, da han er nyfødt og det er det mindste hul. (str s). Så vi må hellere få købt nogle flere små. Den er også genial til pusletasken når vi er på tur. Flasken har en masse smarte funktioner. Den er først og fremmest vigtigst af alt: ANTI-KOLIK!
 
 
 
Flasken har et blødt silikone suttehoved, pulverbeholder med låg, mixer og låg til flasken. Det hele kan pakkes sammen i flasken, så det ikke fylder ret meget i tasken. Suttehovedet fungere som fire hastigheder hvor mælken løber igennem, så det minder mest muligt om en brystvorte. F
 
lasken findes i tre størrelser, 180 ml, 260 ml og 330 ml. Suttehoveder kan også købes i fire str. Flasken er kraftig plastik som holder en smule på varmen. Og så er farverne jo super fede og friske. Flaskerne kan også mixes i farverne hvilket vi syntes var meget sjovt. Nu havde vi en pink og en dreng så så det lidt mere passende ud og føre lidt blå til. Priserne er også vildt gode, vil jeg lige nævne. Den mindste str 180 ml til 64 kr. 260 ml. til 69 kr. og 330 ml til 79 kr. 
 
 
Når lillebror bliver større vil jeg bruge pulverbøtterne til mos. Det er jo så smart. De kan ligeledes gå i opvaskemaskinen - det har vi dog ikke gjort, da man ikke anbefaler at gøre det med en baby. Vores bliver gjort rent i hånden og derefter skoldet/dampet. Det klarer de også helt fint. Jeg syntes grebet omkring flasken er perfekt til en kvindehånd, hvorimod de større flasker passer bedre til en mand da de er tykkere i formen.
Alt i alt er vi super glade for dem og vil fortsætte, så vi kan se om det hjælper på lillebros mave!!

Lines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Line Heegaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Twist & Shake - sutteflasker: