Anmeldelse af MamaMilla - Babynest

Testet af: Diana Bach Bak - 20. okt. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af MamaMilla - Babynest

Vi var virkelig lykkelige da vi fik muligheden for at teste denne fine fine  Babynest fra MamaMilla. Vi havde nemlig allerede anskaffet os én, da vi synes det virkelig var en genial ide – specielt nu her når vi skulle have nr. 2. Men denne blev vi så skuffet over! Da vi endelig skulle have den i brug, var den hård og meget stiv i det og selve kanten gjorde ikke den store nytte. 

Så det var faktisk kun pga. de fine designs som Mamamilla laver dem i der lokkede os – og selvfølgelig kunne vi som bulldogejere ikke stå for den med Bulldog’en på  

Så selvom vi egentlig tog i mod denne babynest med en negativ tilgang til det hele, så blev vi så positivt overrasket, at man nærmest tager sig selv i at smile hver gang man kigger på den. 

Det at have en babynest til sin lille guldklump gav hele pludselig mening… 

HVAD ER EN BABYNEST

En babynest er ganske enkelt en madras med en rund- ”slange/pølse” lignede sengerend rundt omkring, således spædbarnet bliver puttet ned i mørket og trykheden, da omverden bliver skåret fra dens syn – og når den så bliver ældre og til en baby så ved man hvor man har dem når de starter med at trille rundt. Babynesten er med rundt i hele huset, hvor vores lille bandit kan ligge overalt, - på borde, sengen, sofaen, gulvet , som puslepude – ja faktisk er det kun fantasien der sætter grænser...  

MADRASSEN; 

Men madrassen er virkelig den helt store forskel, det er meget tydeligt at MamaMilla  ikke går på kompromis med kvaliteten og har brugt meget tid til at finde den perfekte madrasse tilpasset de små banditter, så den passer perfekt til både nyfødte og lidt ældre spædbørn – Her var dét som jeg søgte i første omgang. Dejlig balance mellem blød og hård og med en skøn justerbar kant rundt. 

VASK;

Ved modtagelse af nest’en medfulgte der en produktbeskrivelse, heri var der udover besrkvielse af produktet, flere råd og tips, vedr. Hvorledes man kan bruge den og omkring vask – bla. Andet omkring hvordan madrassen kunne tages ud og i med lethed ved hjælp af en pose. Hvilket jeg lige ville forsøge inden jeg lavede denne anbefaling – men det var virkelig rigtigt og smart.  – der er brugt en meget robust lynlås som er nem at håndtere og samtidig tilføjer lidt råt til looket. 

DESIGN;

Designet er virkelig unikt i forhold til de babynest der findes. Den findes i mange designs, enkle, klassiske, rå, yndige, eller lidt humoristiske med fotoprints., men også her er det gennemtænkt, da de er lavet sådan at de kan vendes, så  kan skifte lidt og  få følelsen af lidt forandring. – også det forsøgte jeg med lethed.

MANGLER, PRIS OG KVALITET; 

Hvis man skulle finde mangler ved dette produkt, så mangler der en form for håndtag i siderne eller lignende, sådan at man med lethed – med et barn i den ene arm – kan bære den rundt, også selv med de ting og sager man ofte har liggende i ”reden” . Men det er bare en lille detalje for der er ingen tvivl om at vi her hjemme varmt vil anbefale netop denne babynest frem for alle de andre på markedet – Prisen er i den dyre ende - men vi har netop fået bevist hvorfor det er godt kan betale sig at give lidt mere – glæden og sikkerheden for både barn og forældre bliver bare større!! 

VI ELSKER BÆREDYGTIGHED……

---- fik jeg  nævnt at både materialet og madrassen er økotex-certificeret. Hvad mere kan man ønske sig til sin lille guldklump ?!

Dianas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Diana Bach Bak
Se her hvor du kan købe eller læse mere om MamaMilla - Babynest: