Anmeldelse af By Stroom - Gry rygsæk

Testet af: Kristina Boesen - 30. okt. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af By Stroom - Gry rygsæk

I sin tid, da Mads skulle ankomme, købte vi en byStroom pusletaske i læder. Den har vi været rigtig glade for, og den er stadig lige så fin som fra ny, så da vi fik mulighed for at teste en taske til Mads, var vi hurtige til at sige ja, tak.

Vores førstehåndsindtryk var, at den havde en fin størrelse og en lækker kvalitet. Til trods for en pris på 399kr. troede vi, at det var ægte læder, da den er så blød og virkelig ligner godt. Vi blev derfor en smule overrasket over, at materialet rent faktisk er kunstlæder.

Tasken har en god opdeling. Foran øverst, er der et rum, der kan lynes og indvendigt er der to mindre lommer, en lomme til vandflaske og et rum, der kan lynes. Da jeg er ekstremt struktureret og organiseret, er det et kæmpe plus i min anmeldelse! Tasken kan ydermere justeres lidt i højden ved hjælp af spændet foran.

Når jeg lader mit blik falde på stropperne, går der lidt af det visuelle. Mavebæltet bryder de rene linjer, men det skyldes, at det både kan justeres og fjernes helt, og den mulighed synes jeg godt om. I øvrigt har mange børnehaver et krav om, at der skal være mavebælte på børnenes tasker.

Vi har brugt tasken som primær dagplejetaske. Den har altså været fyldt med regntøj, gummistøvler, skiftetøj m.m. Ud over lidt sand i bunden, så er den ikke blevet beskidt i foret – i al fald ikke, hvad der er synligt. Vi gik dog også hurtigt over til, at gummistøvlerne kom i en pose, da det heller ikke er rart, at mudret kommer i kontakt med taskens øvrige indhold. Men uanset, så virker foret let at rengøre.

De mindre rum har været i brug til sutter, Kleenex, Pixibøger og lidt mad til hjemturen. Da Mads ikke har drikkedunk med i dagpleje, og tasken endnu ikke har været brugt til ture, hvor en drikkedunk har været nødvendig at medbringe, har vi ikke gjort brug af den mulighed, men i de tasker, vi har haft førhen, har jeg helt klart savnet et rum til dette formål.

Bagstykket på tasken er foret, så skarpe genstande ikke borer sig ind i ryggen. Lynlåsen virker solid, og Mads har haft let ved selv at lyne tasken. 

Da Mads blev præsenteret for tasken, opdagede han som det første det lille byStroom fabeldyrslogo, der er foran på tasken. Det er ellers ret diskret, da den kun er trygt som en streg i kunstlæderet og dermed er i farve-i-farve. Mads opdagede efterfølgende, at der var flere af de små figurer inden i, og så skulle de tælles.

Mads bærer (de fleste dage) selv tasken både ud til bilen og ind i dagplejen. Det er forskelligt, om han vil løfte den eller have den på ryggen, men skal den på ryggen, så vil han have mavebæltet spændt – Mads er hermed i træning til børnehavens krav ;)

En tidlig morgen opdagede jeg, at Mads slæbte den hen af asfalten!! Men der er intet at se af mærker eller ridser, så det har den altså holdt til. Desværre begyndte kunstlæderet at skalle af ved håndtaget efter ca. 4 uger. Det er ikke meget, endnu. 

 

Øvrige fakta, der er værd at vide:

Tasken hedder Gry Børnerygsæk. Tasken, vi tester hedder Palace Blue. Farven er ikke lige til vores stil, men fås i fem forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Den måler H:30 B:22 D:12 og skulderstropperne kan justeres og måler fra 37-67cm. 

Tasken er vandafvisende. 

byStroom støtter mange gode sager både indlands og udlands, så støtter du byStroom, bidrager du også til mange gode formål.

Vi er glade for tasken, og selv om den skjuler det ret godt, så ville vi foretrække, at tasken var i ægte læder, for bedre holdbarhed på sigt. Derfor har den fået tre hjerter i stedet for fem i kvalitet.

I forhold til brugervenlighed, kan vi kun give topkarakterer. Lynlåsen glider let, stropperne er lette at justere og mavebæltets funktion er simpelt udtænkt.

Samlet set er oplevelsen rigtig god. Vi tænker, at tasken endda kan bruges af voksne, der søger en mindre rygsæk, for der er ikke meget ved den, der visuelt signalerer, at den er til børn. Det vil så være en smagssag, om det er en fordel eller ulempe.

Kristinas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Kristina Boesen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om By Stroom - Gry rygsæk: