Anmeldelse af By Stroom - Bea Pusletaske

Testet af: Anja Pillgaard Frederiksen - 29. okt. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af By Stroom - Bea Pusletaske

Vi har den seneste tid testet By Stroom pusletasken, Bea Gold.
 
Allerede da tasken kom ind af døren var jeg begejstret. Blød, lækker skind i flot design - man kan simpelthen mærke på tasken, at der er tale om kvalitet.
Størrelsesmæssigt passer den lige nøjagtig ind under vores barnevogn, og det faktum, at den er bred og firkantet i designet, betyder at der sagtens kan være 2 pakker bleer og en pose med varer ovenpå tasken.
 
 
Vores tidligere pusletaske var meget høj og lavet i et meget ufleksibelt materiale, der gjorde at den blot væltede inde under vognen.
 
Der er virkelig meget plads i selve tasken, så nu har vi mulighed for at tage mere tøj, flere stofbleer osv. med.
Jeg er faktisk lidt ærgelig over at vi ikke nåede at få tasken inden vi skulle i sommerhus, for så havde vi faktisk kunnet have alle Alberte ting deri (istedet for at bruge 2 store stofnet). Heldigvis bliver der fremover masser af weekendture mm. hvor den så bestemt kommer i brug!
 
Tasken er indrettet med mange rum og lommer - så der er altid styr på sutter, tøj og div. løsdele. Samtidig med, at der medfølger en taske til eks. vådservietter og vaskeklude, og den geniale termotaske til sutteflasken (som holder vandet varmt i næsten 3 timer) og gav os 1 time mere i skoven i søndags.
 
 
Der følger også et pusleunderlag med tasken - dette måtte godt gerne være en anelse størrer efter min mening. Der er nemlig masser af plads til det.
 
Sidst, men slet ikke mindst, er designet lækkert og skriger på ingen måde PUSLETASKE. Så her har mor allerede sat sig på den som kæmpe "shoppetaske" til forårets London tur... Der skulle nok være plads til en masser godter!
 
Alt i alt, må man sige, at ByStroom har kreeret en god, solid og rummelig taske i et lækkert design, der passer perfekt som pusletaske, men også sagtens kan bruges efterfølgende til morens shopping-behov.

Anjas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Anja Pillgaard Frederiksen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om By Stroom - Bea Pusletaske: