Anmeldelse af Bugaboo Donkey Duo - Søskendevogn

Testet af: Mette Gregersen - 30. maj 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Bugaboo Donkey Duo - Søskendevogn

Allerede inden jeg blev gravid med Josefine var jeg død-forelsket i Bugaboo Donkey Duo - dog mest i designet,men selvfølgelig også i funktionaliteten af sådan en smart søskendevogn. Da jeg så blev gravid måtte den så absolut til Vejgaard og bo - og sådan blev det.

Vi fik vores Bugaboo hjem, da Josefine var omkring 1 uge gammel - og vi har direkte skambrugt den siden. Ikke kun som en duo, hvor der er et klapvogns sæde til begge piger, men også som mono, hvor der er et sæde (eller bassinet/barnevognsdel) til Josefine og en sidevogn. Den fylder et minimum - selv som duo-vogn.

Faktisk kan vognen opsummeres ganske nemt : Den er genial, ligetil og designet er intet mindre en fantastisk. Vi er ganske imponeret. Bugaboo har forstået at kombinere køreevne, komfort og design i en stor stil. Det er ikke mange klik, der skal til før at vognen er slået sammen eller lavet om fra duo til mono.

Noget af det, som giver vognen allermest opmærksomhed og som jeg er rigtig glad for, er sidevognen. Den er rummelig og den gør det nemt, at handle ind, transportere pusletasker, IPads, legetøj - og noget af alt det skidt, som man jo slæber rundt på, når man er en børnefamilie.

Sidevognen er ikke det eneste smarte, Bugaboo kan byde på. Hos Bugaboo kan man tilkøbe en masse lækre tilbehør til vognen. Til vores vogn overvejer jeg at tilkøbe en high performance footmuff til næste vinter, så Josefine skal pakkes godt - og så kommer der selvfølgelig en test af denne også. Da vi købte vognen tilkøbte vi et UV solskærm, som vi har været rigtig glad for. Den brugte vi fra vi fik vognen og indtil midt oktober. Kalechen beskytter nemlig mod skadelige stråler og har samtidig et insektnet indbygget. Ski' smart. 

Barnevognsdelen bruges primært fra nyfødt og op med de 12 mdr., da den kun er 80 cm. lang. Vi brugte den til Josefine indtil hun var 7 mdr., da hun er en lang baby. Det er en skam, at basinetten ikke kan bruges længere, men heldigvis har Bugaboo designet klapvognsdelen, så denne kan ligges helt ned. Dette har vi brugt en del gange efterfølgende til Josefine - og det virker upåklageligt.

Iflg. Bugaboo selv, kan vognen bruges op til 17 kg., men Isabella vejer noget kun over de 17 kg. og er godt på vej mod sit femte år - og hun sidder stadig fint i klapvognsdelen, hvilket gør den perfekt til vores lange ture eller storby-ferier.

Jeg vil til enhver tid varmt anbefale vordende forældre til tvillinger eller forældre med børn i forskellige aldre at tage et nærmere kig på Bugaboo's Donkey Duo. Den er smart, den er nem og den er super lækker.

Mettes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Mette Gregersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Bugaboo Donkey Duo - Søskendevogn:
Vi har desværre ikke registreret nogen salgsteder af dette produkt endnu.