Anmeldelse af Babymoov - UV-telt

Testet af: Mette Gregersen - 6. aug. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Babymoov - UV-telt

Hen over den sidste måned har vi testet babymoov UV-telt fra babyengros.dk.

Selvom solen har været sjælden denne sommer, så har vi skam haft et par dage der var gode - og der er teltet blevet flittigt brugt!
Vi modtog heldigvis teltet på en rigtig sommerdag - og Bella var noget begejstret for, at der endelig kom noget, som hun også kunne være med til at teste, så det blev slået op med det samme! Dermed kan jeg bekræfte, at der bestemt ikke er pyntet på sandhed, når babyengros skriver, at det tager 1 sek. at slå teltet op. Ud af tasken - og vupti, så har du et telt... Det er bare super smart - og dejlig nemt, når man står med en lille mus på armen og en stor mus, der venter tålmodigt ved siden af.

Vi tog teltet med ud på vores terasse, men indså hurtigt, at den tynde bund desværre ikke gør sig ski' godt på et sten-underlag. Så ned på græsset med os - det har vi heldigvis også masser af. Vi bestemte os for at spise aftensmad "picnic-style", så vi kunne nyde solen og vores nye telt.
Det var rigtig fint at kunne sidde i solen, mens pigerne stadig var beskyttet mod solens stråler - og det er netop det teltet gør. Det yder nemlig en beskyttelse på faktor 50+. Det er lige præcis den beskyttelse de små poder og deres fine hud skal bruge. Selvfølgelig bruger vi solcreme også, selv når vi bruger teltet, men som udgangspunkt er det ikke nødvendigt - givet, at man kan lokke sine børn til at blive i teltet - hele tiden!!

Ikke mange dage efter tittede solen frem igen - og vores lille Fine på 1 år havde noget svært ved at hånterer heden. Så vi bestemte os for at investerer i et lille badebassin til hende og kom på den rigtig gode ide (hvis jeg selv skal sige det), at sætte bassinet ind i teltet - på den måde yder det også beskyttelse, når hun sidder deri. Vi har nemlig ikke rigtig nogle steder i haven, hvor der er skyggen, så på den måde er det perfekt, at teltet kan bruges til mange forskellige formål.

Det gode vejr forsatte heldigvis et par dage - derfor tog vi ned til havnen i Aalborg for at spise og hygge lidt en aften. Der kom teltet selvfølgelig også med! Her kunne det nemlig både yde skygge til pigerne, mens vi spiste, men det kunne også skærme lidt af for den smule blæst, som der var. Når det er slået sammen og puttet i tasken, så er det dejligt nemt at have med og fylder ikke ret meget. Hvilket er et stort plus, når man normalt, som vi gør, slæber rundt på en masse l*rt til vores dejlige piger.

Det eneste lille minus, som jeg kan komme på, er at det ikke kan slået ned på 5 sek, men det kan vist lige så vel være mine koordinationsevner den er gal med - men ned kommer det... Men det tager ikke kun 5 sek. og det er vist mere held end forstand, at det lykkedes. Det ville være en skam ikke at rose teltet - og rose det meget, da vi har haft mange gode erfaringer med det allerede! Vi har endnu tilgode, at have det med til stranden, men det kommer det helt sikkert. Så snart der melder sig lidt godt vejr igen, men jeg synes at vi har brugt det meget - og det holder sig rigtig flot! Vi har endda formået at glemme det udenfor i regnvejr, hvor det blev en smule beskidt, men det var ikke noget, en våd klud ikke kunne klare. Vi er glade for teltet og får helt sikkert brugt det i mange solskins-stunder.

Mettes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Mette Gregersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Babymoov - UV-telt: