Anmeldelse af Baby Björn - SOFO Diaper Bag

Testet af: Claudia Mie From - 8. dec. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Baby Björn - SOFO Diaper Bag

Jeg har fået fornøjelsen af skulle anmelde den nye SoFo Diaper Bag fra det svenske mærke Baby Björn.

Siden min lille datters fødsel tog det lidt tid før vi tog pusletasken i brug, da vi for det meste gjorde os i korte ture på Østerbro, hvor vi kun medbragte hendes sut – og skyndte os hjem hvis vi mistænkte en fyldt ble.

Siden jeg tog pusletasken i brug, har den dog været trofast på alle vores hyggelige ture – og jeg kan ikke forestille mig, hvordan jeg har kunne klare mig uden i starten.

Denne pusletaske er nemlig yderst alsidig, da den både kan fungere som mulepose, pusletaske, almindelig mor-taske og som rygsæk.

Den er utrolig nemt at justere i længden med de aftagelige og justerbare skulderremme, så man hurtigt kan ændre taskens funktionalitet, så den fx kan bæres på ryggen, så armene er fri til baby.

Og netop brugen af tasken som rygsæk er praktisk hvis man ikke har barnevognen med på alle smutture, men derimod bærer baby i en slynge eller bæresele når man skal ud at handle og ønsker at have armene fri – og alligevel gerne vil  medbringe en ble og en sutteflaske som sikkerhed. 

Jeg har fundet ud af, at det altså ikke er nødvendigt, at medbringe andre tasker end denne, da dens mange indre og ydre lommer både kan rumme mine og babys nødvendigheder. 

Tasken har forskellige indre lommer, bl.a. en med magnetisk lukning, hvilket gør det utroligt nemt at få fat i de ønskede genstande, hvorefter lommen lukker sig selv igen efter brug. 

Der findes dog også lommer med lynlås, hvilket er anvendeligt til placering af bl.a. mors nøgler og mobiltelefon, så de kan ligge adskilt fra babys tøj, sut og bleer.

Tasken største funktionalitet er nemlig dens rummelighed. Det er utrolig let at finde præcist det man søger, hvad end man søger, grundet de mange opdelinger i tasken, hvilket er en stor hjælp og nødvendighed med en grædende baby på armen i det offentlige gadebillede.

Endvidere hjælper den lyse indre foring i tasken, letheden i at lokalisere de ønskede genstande. 

Tasken inkluderer også en fold-ud-madras, så baby kan skiftes hvor-som-helst og nårsomhelst, hvilket er yderst praktisk for en bekymret førstegangsmor, som ikke behøver suse hen til nærmeste café hver gang baby slår en prut.

Vi er endvidere glade for tasken herhjemme, da dens ydre udtryk ikke umiddelbart signalerer, at det er en pusletaske, men syner som værende en helt almindelig skuldertaske.

Min mand er specielt glad for det kønsneutrale ydre unisex-design, som han mener gør det lettere for ham at gå med pusletasken på gaden, på en stilfuld og maskulin måde, hvorfor han glædeligt medbringer den.

Da min datter er født i midten af efteråret nyder vi særlig godt at taskens praktiske rummelighed, da man hurtigt har brug for mange forskellige slags skiftetøj, uldtøj, sutsko, vanter og huer på sådan en kold novemberdag i Danmark.

Jeg har hørt forskellige udtalelser om diverse pusletasker i min mødregruppe, hvor flertallet italesætter at mangle plads og lettilgængelighed i deres pusletasker – to elementer som netop findes hos Baby Björn.

Claudias samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Claudia Mie From
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Baby Björn - SOFO Diaper Bag: