Anmeldelse af Wooden Story - Dukkevogn

Testet af: Trine Holbæk Pedersen - 6. okt. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Wooden Story - Dukkevogn

Den absolut smukke træ dukkevogn fra Wooden Story har været en sand fornøjelse af teste. Jeg kan ligeså godt sige det til at starte med, for jeg er meget begejstret. Den er smuk og afdæmpet, den er lavet i den skønneste kvalitet som vidner om godt håndværk, den ruller glidningsfrit hen over gulvet, larmer ikke og så adskiller den sig fra mange andre gåvogne ved at være større, en anelse tungere og lavet i økologiske materialer. Så for et forældrepar, som elsker trælegetøj og god kvalitet, er den fantastisk! 

Vi modtog vognen for små 2 uger siden og det tog ikke 5 minutter før Kaya, vores datter på knap 1 år, var henne og undersøge vognen. Der gik ikke yderligere 5 minutter før hendes far fandt ud af at Kaya selv kunne sidde i vognen og så kørte de to ellers ræs i stuen – til Kayas store fornøjelse. Det er virkelig en fin størrelse vognen har, da det lille barn kan selv sidde i og det samt materialet gør at den er en anelse tungere end mange andre dukkevogne. Så der behøver ikke være nogle tunge bøger i, for at barnet kan gå med den. Den skrider ikke! 

Kaya er ca. 11 måneder og har kunne gå i en lille måneds tid, så det har ikke fungeret som en decideret gåvogn, men den har da hjulpet hende til at få lidt mere fart på benene ☺ Træhjulene er udstyret med gummi rundt om, så den larmer ikke og triller virkelig nemt over gulvet. Jeg kunne godt forestille mig, at den kunne bruges som en gåvogn til det lille barn der endnu ikke går og hjælpe det godt på vej. Dog vil jeg gøre opmærksom på, at håndtaget faktisk er bøjet ret langt ud i forhold til vognen. For Kaya har det betydet at hun enkelte gange, når hun har skulle bakke, har faldet på numsen og ramt hagen ind i styret. Det er jo aldrig sjovt når de små slår sig, men dette er sket meget begrænsede gange og som forældre tænker jeg også, at når et lille barn øver sig i at gå, holde balancen, bakke og vende en vogn som denne vil det involvere lidt knubs hist og pist. Altså en naturlig del af processen, som ligeså vel kunne være sket i andre sammenhænge eller med andre vogne. 

Den bliver leveret i et stykke, sammen med 3 fine dekorative træklodser, som Wooden Story også er kendt for at producere. Derudover fik jeg også en informationsseddel med på engelsk om virksomhedens baggrund, materialer og deres inspiration. 

Virksomheden stammer fra Polen og producere legetøj ud fra en bæredygtig tanke om at bruge naturens egne materialer og passe godt på dem. Derfor er både træ og maling eco-certificeret, kasserne det bliver leveret i kan genbruges og legetøjet er tiltænkt at kunne gå i arv fra generation til generation og det betyder for mig som forbruger og som mor et stort plus i bogen til deres produkt. 

Wooden Story er ikke så udbredt i Danmark endnu. Der er nogle webshops som forhandler deres produkter – bl.a. træklodser, rangler og stabletårn men endnu ikke denne dukkevogn. 

Dog kan den købes på Wooden Story’s egen webshop til ca. 600 kr. 

Trines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Trine Holbæk Pedersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Wooden Story - Dukkevogn: