Anmeldelse af Teddysit - Chi Chi Panda

Testet af: Line Heegaard - 16. aug. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Teddysit - Chi Chi Panda

Vi har testet Teddysit pude for babyview.dk og jeg kan kun sige, at den har været et HIT herhjemme!

Teddysit er en stoleforhøjer med et lækkert og sødt design i børnehøjde. Puden er fra 2-6 år. Den er lavet af super lækkert materiale og er med forskellige tryk i blødt imiteret ruskind. Den er perfekt til at have med på ture, på ferie eller bare til at bruge derhjemme, når de små skal føle sig store.
 
Kvalitet og pris hænger helt sammen i dette tilfælde! Puden koster 449,- - og det er en perfekt pris i mine øjne!
 
Vi testede den pude som hedder Chi Chi, panda. Jeg elsker, at det er lidt neutrale farver som er brugt på den - og stadig er den helt igennem børnevenlig i designet. Så der er noget for både mor, far og barn. Derudover gør det bestemt ikke noget, at det er noget den morderne familie kan have til at stå fremme i hverdagen.

 
Milo er 20 mdr, så det er lidt under de 2 år - så faktisk bruger vi stadigvæk højstol til ham. Dog har vi testet vores teddysit hjemme på vores egne stole, samt haft den med på familiebesøg og restaurant med stor succes. Så snart at det ikke er livsnødvendigt at have dem i højstolen længere er det den perfekte måde, at få dem op i højden på.
Vi vil klart tage den med rundt fra nu af, da vi så småt har droppet og tage ekstra højstol med rundt, da han alligevel er ved at være for stor til den!
 
Som I nok kan høre, så syntes jeg virkelig den er genial og har en perfekt størrelse også.
 

Den kan nemt tørres af med en våd klud hvis der kommer en plet på, da den er coated. Dette er selvfølgelig vigtig, når det er et design til børn. Det ved alle forældre vist :-)
Han har brugt den flere gange til at sidde på gulvet og se tv herhjemme - og til det formål er den også kanon!
Puden er lavet med gummi dutter under, så han også kan tumle rundt på den, samt hoppe og træne sin motorik - og den skrider igen steder!
Ligeledes gør den det selvfølgelig heller ikke, når puden sættes på en glat og høj voksen stol.
 
 
Vi skal helt klart have en ekstra til lillebror, når han kommer til verden, så der ikke bliver kamp om dem!
 

Lines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Line Heegaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Teddysit - Chi Chi Panda: