Anmeldelse af Neonate - babyalarmer - BC6500D

Testet af: Pernille Øhlenschlæger Pedersen - 8. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Neonate - babyalarmer - BC6500D

”When it comes to your baby, best is all that matters. That is why we have come up with the best baby monitor system to fit the Scandinavian family´s way of life”, det star på kassen hvori Neonate BC-6500D ligger. Med en så fin udmelding og plus de rosende ord jeg havde hørt fra andre forældre, havde jeg selvfølgelig høje forventninger. 

Der følger en meget anvendelig brugsvejledning med og den var rigtig nem at sætte op.

Inden vi modtog Neonate babyalarmerne havde vi brugt en anden babyalarm lidt og lad mig skrive det kort; den var ikke til at stole på. I virkeligheden er det vigtigste nemlig, at man kan stole på babyalarmen.
Babyalarmen er en form for barnepige og man forventer, at man ikke er i tvivl hvis ens barn og i vores tilfælde, tvillinger vågner. Jeg kan allerbedst lide at mine børn er lige hvor jeg kan se dem. Jeg må dog putte ”hønemoderen” væk og acceptere at begge vores børn nyder at sove i barnevognen, hvilket jo er ret fantastisk. Jeg synes det var grænseoverskridende at stille børnene i haven og gå ind, MEN de her alarmer de virker og jeg kan derfor med ro i sindet lade dem stå udenfor.
 

En anden mega smart ting er, at der er temperatur i alarmen og derfor bimler hvis der bliver for varmt ved vores børn og det er da endnu en faktor man som forældre bekymrer sig om. I forhold til den anden alarm vi havde, så hører man højt og tydeligt hvis der rumsteres og et digitalt billede viser en baby der græder på Neonate, selvom baby dog ikke nødvendigvis græder, men måske bare lige bevæger sig lidt. Jeg kan høre om ”helvede” er løs eller de blot siger en smule. Når nu jeg skal til at mødes med min mødregruppe igen og vi f.eks. tager på café kommer alarmen også til at fungere rigtig godt.

 

Udover at jeg som skrevet kan stole på den, så er den også ret så pæn. Den har en rem, så hvis man vil, kan have den om halsen. Jeg tror dog blot, at jeg vil have den liggende foran mig, men går man derhjemme og støvsuger (når det sker ☺) er det meget smart at kunne have forældreenheden om halsen imens purkene ligger og sover i haven. På et tidspunkt når vores børn er vokset ud af deres kombivogn skal de have hver deres barnevogn og derfor får vi brug for en ekstra babyalarm og igen er det geniale ved denne model, at man kan forbinde op til tre ekstra babyenheder til forældreenheden, så vi ikke skal have styr på to forældreenheder. 

Man kan også bruge den som walkie-talkie, hvilket som voksen stadig er sjovt ☺ ”Johnny bruger gummistøvler” bliver brugt som test herhjemme ☺ 

Jeg er ny i rollen som mor og er stadig i gang med at finde ud af hvilke behov man har for ALLE de produkter man kan få i forhold til at have fået børn.
En babyalarm er et af de produkter som vi ikke kan leve uden og jeg kan ikke se hvad en babyalarm skulle kunne gøre for os, udover det Neonate præsterer.. Ja - det skulle da lige være et kamera :-)

Pernilles samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Pernille Øhlenschlæger Pedersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Neonate - babyalarmer - BC6500D:
Vi har desværre ikke registreret nogen salgsteder af dette produkt endnu.