Anmeldelse af Navnelapper

Testet af: Michelle Kaae Clausen - 25. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Navnelapper

Vi har haft fornøjelsen af at teste Navnelapper de sidste par uger. Navnelapper er små personlige klistermærker, som du kan bruge til dit barns tøj, madpakken, ipda’en, fiskestangen, ja stort set alt du ønsker skal kunne finde tilbage til sin ejermand.
Navnelapper tåler vand, frost og kogning. Det specielle lim hæfter på tøj, glas, metal og plastic. Du kan læse den fulde beskrivelse af navnelapperne her.

Som forælder (og pædagogstuderende) ved jeg hvor vigtigt det er, at alle børnenes personlige ting, tøj og sko er mærket, så det kan finde frem til den rette ejermand hvis det skulle blive væk. Indtil nu har jeg skrevet navn i de fleste af pigernes ting med tekstiltusch. Men hvis man som jeg nogle gange sælger lidt ud af børnenes tøj synes jeg, at det er en ulempe med tekstiltusch, da tøjet jo så er mærket permanent. Det smarte med navnelapperne er, at de lover at kunne fjernes når man ønsker det. Blandt andet derfor har glædet mig til at prøve navnelapper af, for helt ærligt så lyder beskrivelsen af dem jo helt genial!

Jeg har modtaget 2 sæt navnelapper. Et til Merle og et til Filucca. Jeg bestilte dem på hjemmesiden, som jeg synes er utrolig brugervenlig. Først vælger man et lille ikon og derefter kan man skrive en tekst/ et navn. Der er en del ikoner at vælge imellem, så man har mulighed for at gøre sine navnelapper personlige. Jeg valgte en lille sort fugl og fornavn til Merle. Hendes navn kommer af det franske merle noir, som betyder solsort ☺ Filucca fik efter eget ønske en fin sommerfugl og sit navn. Personligt synes jeg, at ikonerne er en rigtig fin detalje, ikke kun æstetisk, men også fordi mange mindre børn, som endnu ikke kan stave til eller genkende deres eget navn sagtens kan genkende sine ting ud fra deres personlige ikon.
Herefter er det bare at indtaste forsendelsesoplysninger og betale. Det er som sagt ganske enkelt, og hjemmesiden er udført i et simpelt, brugervenligt design.

Forud for bestillingen havde jeg en ide om, at sådan et klistermærke i nakken måske ikke var særligt rart. Men kvaliteten er simpelthen så fin. Mærkerne er lette at anvende, slutter helt til materialet og er super bløde. Der er ingen skarpe kanter, som kan irritere. Jeg har prøvet mærkerne på MANGE forskellige materialer. Alt fra skind, plastik, bomuld til metal. Vi har afprøvet navnelapper på sko, sutter, overtøj, madkasse, bøger, tøj, drikkedunk, yndlings bamserne, mm Vi har i øvrigt udsat dem for varmtvands-tests i opvaskemaskine, vaskemaskine samt med direkte kogende vand på Merles sutter. Jeg har faktisk også puttet et af dem i fryseren på en bøtte, bare for lige at se om jeg ikke kunne finde én anvendelse som jeg kunne finde et kritikpunkt på.

Vi har haft navnelapperne i brug i små to uger. Jeg er mundlam. Produktet er ganske enkelt genialt og lever fuldt ud op til løfterne. Alle mærker sidder som de skal. Filucca har selv hjulpet med at sætte navnelapperne i og på hendes ting, og synes det er ret sejt, at hun har sine egne klistermærker. De skal helt sikkert klistres på endnu flere ting når hun snart starter i ny børnehave – til glæde for forældre, børn og pædagoger!

Dog vil jeg, når jeg skal bestille igen, lave en tekst som også inkluderer telefon nummer. Man kan jo miste sine ting andre steder end i institutionen. Jeg kunne også sagtens finde på at lave navnelapper med vores telefon nummer på, som vi kan bruge på vores fælles ting, som vi nogle gange har med på tur. For eksempel ipda’en, klapvognen, kameraet, pusletasken osv. Prisen er 139,- for 90 navnelapper, det svarer ca til 1,50kr/stk og det synes jeg bestemt er godt givet ud. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Navnelapper. Et genialt produkt til børnefamilier, og i øvrigt alle andre som gerne vil holde styr på sine ting.

Michelles samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Michelle Kaae Clausen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Navnelapper: