Anmeldelse af My Telly - IPad cover

Testet af: Nanna Yngve Pretzmann - 8. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af My Telly - IPad cover

Den allerførste pointe, jeg har i forhold til hvorfor et MyTelly cover til Ipad er en god anskaffelse er en smule tragi komisk.
På en ganske Ilands agtig måde selvfølgelig. 

Jeg ved MyTelly ligger og venter på posthuset, men er lidt for tung i måsen til at komme afsted og hente den. Jeg bestemmer mig for at udskyde turen til om eftermiddagen. Mine dejlige piger ser tegnefilm på Ipadden, som så ofte før og den er uden beskyttelse.
En mindre uenighed resultere dog i en iPad på gulvet og nogle meget underlige farver på skærmen.

Okay, lige der var jeg altså pænt træt af min egen dovenhed og blev det endnu mere, da jeg så hentede MyTelly. Jeg er nemlig overbevist om skaden ikke var sket med coveret på. Coveret er nemlig tykt og yder god beskyttelse, tiltrods for det er meget let. Det skyldes at det er lavet i EVA skum, som er meget stød venligt.
Det vil sige at Ipadden formentlig kan tage en tur på gulvet uden skade. Nu skal man nok ikke med vilje teste det. Ipadden kunne jo lande uheldigt, men umiddelbart tror jeg altså at beskyttelse vil redde Ipadden. 

Nuvel.. Vi fik coveret på. Det ændrede selvfølgelig ikke på de underlige farver, men de genere tilsyneladende ikke tøsebørnene. Her fandt vi ud af at coveret altså ikke kun er en god ide i forhold til beskyttelse. Coveret er også ergonomisk udført og ligger rigtig godt i børnenes hænder, når de sidder med padden, som min mor kalder den. Det er lettere for mine piger at styre, fordi de ikke kommer til at trykke på skærmen ved et uheldig. Det gjorde de ofte før. 

Coveret kan også selv stå på bordet. Det er en ganske stor fordel, når man har to børn, som ikke altid er så god til at lade den anden kigge med over skulderen. Bum iPad på bordet = problem løst!

Et ekstra plus er at coveret er let af tørre af for klistrede børnefingre.

Umiddelbart vil mit gæt være, at produktet rent faktisk er designet af forældre, som ved hvad der er godt og skidt til børn. I hvert fald kan jeg ikke komme på noget negativt at sige, selv når jeg tænker mig rigtig godt om. 

Lidt praktisk info:

Der er selvfølgelig adgang til knapperne på siden af Ipadden, når coveret er på. Der er dertil designede huller i coveret.
EVA skummet er CE certificeret 
Coveret fåes i flere farver
Passer til Ipad 2, 3 og 4

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Yngve Pretzmann
Se her hvor du kan købe eller læse mere om My Telly - IPad cover: