Anmeldelse af Konges Sløjd - uro og sengetøj

Testet af: Hannah Whitehead - 2. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Konges Sløjd - uro og sengetøj

Jeg var så heldig, at jeg blev kontaktet af Mette for eet stykke tid siden, for at høre, om jeg kunne være interesseret i at teste og anmelde nogle danske babyprodukter. Jeg blev selvfølgelig elle-vild! Det første jeg fik lov at teste var produkter fra det danske firma, Konges Sløjd.

Så i de sidste par uger har jeg teste dette smukke rosa sengetøj og deres hvide sky-mobile. Hvis jeg siger, at jeg er imponeret, så er det så sandelig en underdrivelse.

Da jeg først fik fingerne i sengetøjet var jeg meget imponeret af, hvor blød det var. Stoffet er let, fleksibelt og føles som om det er varmt nok til vinteren, men også kunne være let og køligt i sommermånederne. Farven på sengetøjet var den anden ting, som jeg forelskede mig i med det samme. Det har en fin kontrast til de lysere ting på Frankies værelse. Selve sengetøjet har bånd til at lukke med i stedet for en lynlås, endnu en detalje som jeg er vild med. Det er virkelig de små detaljer, der gør forskellen.

Efter at have fået sengetøjet hjem, så er det selvfølgelig blevet vasket og tørret i solen - og det er akkurat lige så blødt, som da vi modtog det. Ofte oplever jeg at sengetøjet er stift efter at blevet tørret i solen, men dette var heldigvis ikke noget problem med Konges Sløjd sengetøjet. 

Den hvide sky uro var et af produkterne, som jeg var mest vild efter at få åbnet. Jeg er virkelig vild med det simple design - og jeg vidste, at den ville passe ind på Frankies nye værelse.


Selve uroen er meget yndig og delikat, så det er meget vigtigt. at hænge mobilen, så den ikke er indenfor børnenes rækkevidte. Dette skal jeg også huske, når hun bliver ældre og begynder at rejse sig og række ud efter de spændende ting på hendes værelse. Det står dog meget tydeligt på kassen, at uroen skal være undenfor bøen rækkevide.

Den hvide sky uro er en af mine yndlingsting på Frankies værelse lige nu. Det yndige design har 3 bløde hvide skyer, som hænger fra en guld ring. Under skyerne hænger der små guld dråber. Jeg har bemærket, at Frankie elsker at stirrer på den, når hun ligger sin seng. Jeg er vågnet ved, at hun ligger og "snakker" i sin seng, så jeg tror bestemt at hun også er vild med den.

Så alt i alt er jeg meget imponeret over de produkter, som jeg har anmeldt for babyview.dk og vil 100% anbefale andre mødre og fædre at investere i produkter fra Konges Sløjd, hvis man er vild med bløde, smukke kvaliteter. 

Hannahs samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Hannah Whitehead
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Konges Sløjd - uro og sengetøj:
Vi har desværre ikke registreret nogen salgsteder af dette produkt endnu.