Anmeldelse af Diberte - Emil

Testet af: Sanne Agersnap - 2. nov. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Diberte - Emil

Den seneste tid har vi herhjemme testet en hyggeklud fra Diberte. Hyggekulden hedder ”Emil”, og er en lille kanin med butterfly og en krop lavet af en stofble.

Første indtryk af kanin var, at den var dejlig blød, og at den var håndlavet på den gode måde.

Vi bruger ofte en hyggeklud til at dække Elliots øjne når han skal sove. Det kan hurtigt blive varmt for ham, og vi har ofte måttet flytte den for at sikre os han ikke fik det for varmt. Dibertes udgave er meget bedre til det formål, fordi den er af et lettere materiale. Derfor har vi faktisk brugt kaninen utroligt meget!

 

Elliot elsker at bide i ørerne på den, og det er hurtigt blevet hans yndlings.

Vi har både vasket og tørretumblet den efter Elliot har givet den et skyl gylp.

Der gik ikke lang tid før kaninen ikke længere havde nogen butterfly, og det er altså et minus. Både fordi det er ærgeligt for udseendet, men også fordi sådan nogle små størrelser jo gerne vil putte alt i munden. Det er heldigvis nemt at sy butterfly’en lidt bedre fast med nål og tråd, og jeg vil også have vores egen bytterfly syet på igen.

Jeg synes kaninen er utroligt fin at se på, og der er gjort noget ud af detaljerne i ansigtet som er syet med fine sting. Kaninen kom med en lille seddel med hans navn ”Emil”, og en lille fortælling om hvordan han er kommet til verden. Det er en fin lille detalje at få med når man får et produkt, synes jeg.

Jeg kan godt lide at den herhjemme har fungeret som en lille hybrid mellem en bamse og en hyggeklud, og jeg tror bestemt vi skal ud at have en til, så vi har en ekstra.

Samlet set har jeg været meget glad for produktet med undtagelse af butterfly’en.

Sannes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Sanne Agersnap
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Diberte - Emil: