Anmeldelse af Cam Cam - suttesnor, sengetøj samt hagesmæk

Testet af: Simone Østergaard - 2. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Cam Cam - suttesnor, sengetøj samt hagesmæk

Nu er det efterhånden et par uger siden, at jeg modtog en pakke med lækre produkter fra CamCam, som jeg skulle teste for Babyview.dk, og jeg er derfor klar med en anmeldelse af produkterne.

SENGETØJET

Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg ikke synes, at sengetøjet er ret stift i kvaliteten og svaret til dette er nej.
Jeg synes faktisk, at det er ret lækkert. Når jeg vasker sengetøj, vasker jeg det altid med skyllemiddel, så undgår man nemlig at sengetøjet bliver stift, så om det er det, der har gjort, at jeg ikke har haft oplevelsen af, at det var stift, ved jeg ikke.
Derforuden er jeg blevet spurgt, om jeg synes, at dynen "glider" inde i sengetøjet - forstået på den måde, at sengetøjet ikke bliver ordentligt på dynen. Det er svært at svare på, synes jeg. Jeg har et meget aktivt barn, når hun skal sove, og uanset hvilket sengetøj vi har på, skal dynen ind i mellem rystes på plads inden i sengetøjet, så det er ikke kun gældende for dette fra CamCam. Vi har også ugle sengetøjet fra Soft Gallery, samt sengetøj fra Ferm Living og der gør dynen det også.
Alt i alt er vi super glade for dette sengetøj og manglede jeg sengetøj, kunne jeg sagtens finde på at købe et sæt mere fra CamCam.

HAGESMÆK

Hagesmækken fra CamCam har jeg en lidt blandet følelse omkring. Det gode ved den er, at den har en god længde og så er den dejlig bred. Den dækker ret meget af kroppen, hvilket er er en fordel, når barnet spiser selv og der derved er fingre overalt. Sigga formåede ihvertfald at spise en hel frugtstang uden at få noget på tøjet - det er stort.
Dog har hagesmækken den ulempe, at den er meget stor i halsen og det er derfor en nødvendighed at have en lille hagesmæk indenunder. Hagesmækken er heller ikke regulerbar. Den har en enkel lille velcro-lukning, som der ikke kan reguleres på. Hvis velcro-delen var større, ville det ikke være noget problem at undvære en lille hagesmæk under, da den så ville lukke fint til rundt om halsen.

 

SUTTESNOR

Desværre kan jeg ikke sige så meget om suttesnoren fra CamCam, da vi ikke har brugt den. Suttesnoren lukkes med velcro rundt om sutten og da de to velcro dele sidder så sæt, som de gør, er der ikke plads til, at den kan lukkes rundt om de sutter, vi bruger.
Vi har faktisk en anden suttesnor fra CamCam, som vi er glade for - her sidder velcro-delene ikke nær så tæt, så her kan velcroen lige præcis nå sammen og holde rundt om sutten. Så om vi bare har været uheldige med lige netop denne suttesnor, vi modtog, som vi skulle teste, er svært at sige.
Generelt vil jeg sige, at jeg synes, at en suttesnor er genial. Vi bruger dem meget. Når vi skal på tur, på indkøb eller hvad det nu måtte være, er det en fordel at have en suttesnor, så sutten ikke falder ned på jorden, når barnet spytter sutten ud. Derforuden er den heller aldrig væk, når man er på farten og man lige pludselig skal bruge den.

 

Simones samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Simone Østergaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Cam Cam - suttesnor, sengetøj samt hagesmæk:
Vi har desværre ikke registreret nogen salgsteder af dette produkt endnu.