Anmeldelse af By Cara - Babynest

Testet af: Ann-Sofie Silldorff - 16. jul. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af By Cara - Babynest

Hjemme hos os har vi i de sidste uger testet babynest fra By Cara.

Inden testforløbet havde jeg hørt og læst en del omkring babyreder. Nogen steder blev de ligefrem udråbt som et mirakel for at få de små til at sove mens andre mente, at det var spild af penge og en unødvendig investering. Jeg var derfor glad og spændt, da jeg fik muligheden for selv, at afprøve den.

Det første der mødte mig, da jeg åbnede pakken var en fin skrivelse med et tillykke med min nye babynest og en masse nyttig information, såsom tips til brug af produktet, vaskeguide og en rabatkode på 15% på køb af ekstra madras og lagner.
Reden fås i tre forskellige farver: blå, lilla og beige og er lavet så der er én farve på den ene side og en anden nuance af farven på den anden.
Det er en detalje jeg synes er rigtig fed, da det gør at man kan ændre udseendet på reden.

Den har en god tyk madras, som kan tages ud, lækre fiberfyldte sider og så har den en rigtig god ting, som jeg ikke har set før på andre reder, nemlig at snoren bliver gemt væk med et stykke stof, som bliver knappet nede ved bunden, hvilket sikrer, at baby ikke kan få fat i den. Både selve reden og madrassen tåler vaskemaskine, men det anbefales at den ikke tumbles.

Vi har været enormt glade for at bruge reden herhjemme. Jeg må indrømme, at jeg inden testforløbet var noget skeptisk omkring hvorvidt det kunne passe, at den var så fantastisk som mange reklamerede med.  Jeg, og ikke mindst min kæreste, var faktisk mere af den overbevisning, at det blot var endnu en, af de mange unødvendige produkter, som er at finde på baby-markedet.

Jeg må dog sige, at jeg er blevet kæmpe fan af babyreden!! Vi har brugt den rigtig meget og på rigtig mange måder.
Da vi stoppede med at bruge liften i barnevognen brugte vi reden til at starte med, så barnevognen ikke virkede så stor og overvældende for vores søn (og for os ;)).
Når vi er ude hos nogen, er den rigtig god, da den er noget nemmere at have med end en lift eller barnevognen men alligevel giver os mulighed for, at lægge ham til at sove i noget han kender og som er hans eget.
Vi bruger den rigtig meget med et aktivitetsstativ over både i sofaen, på gulvet og har den også med i haven og køkkenet. Selv på badeværelset har den vist sig at være guld værd, eksempelvis når lillemanden ikke har været enig i, at mor trængte til et bad eller behøvede mascara, for at træde ud af barselshulen og ind i den virkelige verden.

Prisen på en babynest fra By Cara er 699 kr. og for de penge får man rigtig meget.
Det at den kan indstilles i størrelsen gør, at den kan bruges længe.

Efter min mening er det en rigtig flot babyrede i lækre og allergiog miljøvenlige materialer, som alle er øko-tex certificerede og så bærer den tydeligt præg af, at der er tænkt over komfort og sikkerhed for den lille.

Det eneste minus jeg faktisk har oplevet ved babyreden er, at åndbarheden ikke altid har været helt i top. Min søn har nogle gange haft svært ved at komme af med varmen, når han har sovet i den og det har gjort, at både han og madrassen har været fugtig, da han er blevet taget op.

Det synes jeg dog bliver overskygget af alle plusserne og alt i alt er det et super lækkert produkt som jeg klart mener er anbefalelsesværdigt og ikke mindst pengene værd.

Ann-Sofies samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Ann-Sofie Silldorff
Se her hvor du kan købe eller læse mere om By Cara - Babynest: