Anmeldelse af By Cara - Babynest

Testet af: Maiken Køppen - 22. jul. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af By Cara - Babynest

Når man skal være forældre for første gang er listen af ting, som man skal anskaffe sig temmelig lang, der er rigtig mange ’need to have’ og lige så mange ’nice to have’. Selvom dette var vores andet barn og endda vores anden pige, blev der alligevel hurtigt tilføjet nogen nye ting til listen. En af de ting jeg faldt over igen og igen, var babyreden eller en babynest. Havde aldrig hørt om den, da jeg ventede min første pige, men nu var de overalt. Jeg kunne virkelig godt se ideen i det, for man glemmer virkeligt hurtigt, hvor lille sådan en baby er, og lige pludselig virker vuggen helt enorm i forhold til det lille menneske. Så hvis man kunne skabe mere tryghed, og gøre overgangen fra mors mave til den virkelig verden nemmere, så kunne det da kun være positivt. Derfor var jeg meget spændt på, at teste babynest fra By Cara sammen med Nola.

Da vi modtog den, var der en fin vejledning med, som både kom med gode ideer til, hvordan den kunne bruges og ikke mindst hvordan den skulle vaskes. Den fik straks en tur i vaskemaskinen inden brug, og da den kom ud kunne jeg nemt ”massere” fyldet tilbage på plads. Der skulle dog lige lidt tålmodighed og en god portion tid, til at få lagnet tilbage på madrassen, da madrassen blev ved med at bukke og folde sig sammen under det. Siderne på reden var virkelig fyldige og madrassen virkede god og tyk, og her skilte den sig virkelig ud, fra de andre reder jeg havde set. Den lille detalje med, at snoren, som man nemt kan gøre reden større eller mindre med, er gemt af vejen under et stykke stof, er godt for sikkerheden, men også det samlede udseende af reden.

Vi har brugt reden rigtig meget i vores kravlegård, da jeg ofte har haft brug for et sted at ligge Nola om morgen, når storesøster Vigga skulle gøres klar til vuggestue. Der har reden været helt perfekt, jeg har kunnet ligge Nola sikkert i kravlegården, men også trygt, da jeg med hjælp fra  reden, har kunne minimere pladsen.

Vi har brugt reden i barnevognen, hvor den har virket rigtig fint og passet perfekt ned i selve vognen, men det har dog mest været i weekenderne, da jeg i hverdagene bringer og henter Vigga, hvor jeg har barnevognen med. Og hvis Nola ikke har været faldet i søvn på turen, har jeg som oftest haft brug for at kunne tage hende med ind i vuggestuen, og der har reden ikke kunne bruges, på samme måde som en lift, da den ikke har håndtag til at løfte med og ikke var egnet til at blive sat på et gulv.

Da vi også har en pige på knap 3 år, så foregår meget leg på gulvet i stuen, og der har det været helt perfekt, at Nola også har kunnet være med, og stadig ligge beskyttet og trygt i sin rede. Så har hun haft sin egen trygge base og måske også være beskyttet for den til tider lidt vilde storesøster. Og da hun så småt begyndte at interessere sig for legetøj, kunne jeg nemt ligge hende under aktivitetsstativet, mens hun stadig lå i reden og kunne føle den tryghed, som den gav. Den har også været nem, at tage med op i sofaen, når der skulle hygges med mor og far om aften.

Vi skal alle fire til Gran Canaria til september, der vil Nola være knap 4 måneder. Der har vi snakket om at reden vil være ideel til at tage med, da den kunne være hendes seng i vores feriehytte, så hun ikke lige pludselig skal sove i en ny seng, men have den trygge base med, som hun kender hjemmefra.

En babynest lever klart op til de forventninger jeg havde om den, og at babynesten fra By Cara er lavet af øko-tex certificere materialer, kommer med en top lækker madras og kan bruges indtil barnet er 6 måneder, gør det bare endnu bedre.

Vi vil i hvert fald klart anbefale den forældre med en lille ny.

Maikens samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Maiken Køppen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om By Cara - Babynest: