Anmeldelse af Baby Dan - Angel 3in1 - Angel Nest

Testet af: Line Heegaard - 8. dec. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Baby Dan - Angel 3in1 - Angel Nest

Nyt revolutionerende koncept, der forener funktionerne fra en vugge, en skråstol og en høj stol. 3 i 1. Det er det Baby Dan byder på i deres nye Baby Dan Angel.

I denne komplette løsning får man alle delene samlet fra Baby Dan Angel.

De individuelle dele, Angel Nest, Angel Rest og Angel Feast, kan nemt klikkes af og på stellet i en enkelt bevægelse.
Man får dermed 3 produkter i ét, der kan bruges fra barnet er helt nyfødt og op til det er i skolealderen.
 

Vi starter vores anmeldelse af Angel 3in1 med liften/vuggen - Angel Nest:
 
Den er super rummelig, behagelig og fin kvalitet.
Dog virker kalechen derpå desværre lidt, som om det er dårlig kvalitet. Den er lidt skæv og der skal ikke meget til før den går af knapperne.

Den har en fin længde på 75 cm og bredde på 30 cm, så baby kan bruge den et godt stykke tid - ihvertfald det første halve år.
Liam brugte den mest til middags lure og så har vi fået en del hjælp af min mor med drengene, så vi har brugt den til at tage med rundt i bilen til besøg. Helt bestemt genial når man har en lille bil, som vi har. Det kan nemlig slås helt sammen, så den ikke fylder ret meget og endda ligge i vores lille bitte bagagerum. 
Ligeledes fylder skråstolen heller intet i bilen eller i hjemmet, men den hører I nærmere omkring senere :-)
 
Vi syntes det var rart at liften/vuggen kom lidt op i højde, i stedet for at stille den på gulvet, som man normalt ville gøre.
Vores lillebror syntes bestemt, at den var hyggelig og at den var behagelig at ligge i og selvfølgelig at sove i. Den giver bestemt et trygt og roligt atmosfære, til trods for en lille nye skrigeballon.
 


Liften er lidt sart, da den jo er hvid, hvilket er et lille minus, MEN stoffet er lavet af bæver nylon og kan tages af og vaskes.
Den er super nem at klikke af og på selve stellet. Ligeledes passer den fint ind i et moderne hjem, er meget tidsløs og unisex, så den kan bruges til flere børn ligegyldigt køn. 
Hvis ikke man ejer en alm. lift, kan den faktisk godt være en barnevogn. Vil dog ikke anbefale det, da der ikke er håndtag til at løfte den i, så den er lidt for besværlig at løfte med en lille i, men det er en mulighed.

Men alt i alt en super smart løsning og der er virkelig penge at spare ved dette "3i1" koncept fra Baby Dan.
 
  

Lines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Line Heegaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Baby Dan - Angel 3in1 - Angel Nest: