Anmeldelse af PUJ Produkter - Flyte, Nubs, Hug og Snug

Testet af: Sanne Agersnap - 5. aug. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af PUJ Produkter - Flyte, Nubs, Hug og Snug

Vi har i de sidste 14 dage testet Flyte, Nubs, Hug og Snug fra PUJ. Til jer der ikke kender PUJ dækker disse navne over et transportabelt baby badekar, knager, et badehåndklæde og en lille elefant som kan sættes på amaraturet på et badekar, så barnet ikke slår sig.

Visionen fra PUJ er at sørge for, at forældre er trygge ved at bade deres lille nyfødte. Det smarte ved PUJ er, at badekarret kan bruges i håndvasken. Det kunne vi have haft god brug af, da Elliot var lille. Nu er han dog så stor, at håndvasken er en smule for lille til ham. Men det har ikke været et problem for os, for badekarret ”flyte” kan faktisk også bruges som indsats i vores badekar. Der er ikke ”ben” på den, som på nogle babyindsatser, men materialet er så blødt og bøjeligt, at vægten fra numsen gør, at den står fast.

Det bløde materiale betyder, at badekarret kan klappes sammen på midten, og pludseligt ikke fylder ret meget i en weekend taske. Materialet virker mere behageligt end vores nuværende babyindsats, det er dejlig blødt og virker ikke til at blive koldt på samme måde som indsatserne lavet af plastik.

Håndklædet er i god kvalitet, synes jeg. Det suger vældig godt, og er så tilpas stort, at Elliot kan svøbes godt i det på trods af hans næsten 70 cm. Den har en funktion hvor man kan hæfte hjørnet af håndklædet sammen med toppen af hætten, således at man kan tage barnet op på skulderen og svøbe med hætten og hjørnet med én arm. Første gang jeg testede produkterne var jeg alene om at bade Elliot, og jeg var faktisk ret begejstret for håndklædet.

 

Knagerne er jeg knapt så begejstret for. De klæber fint til væggen så længe der ikke hænger noget tungt. Min morgenkåbe i silke kan hænge der, men håndklædet fra PUJ er desværre for tungt. Det kan skyldes, at vores vægge er malet med en forholdsvist høj glans i malingen, men det har bevirket at knagerne ikke har været super brugbare for os.

Den lille ”snug”, som er den lille skumelefant man kan sætte på amaraturet, er mest henvendt til de familier med et badekar og et amaratur som stikker et stykke ud, eller til de som anvender håndvasken til bad. I de tilfælde er det en smart løsning. Den tager meget af stødet – jeg har nemlig testet den på en vandhane og mit eget hoved (oh yes, det har set sjovt ud). Idéen med den synes jeg er rigtig god, for kunne kun forestille mig hvilken skrigetur det kunne give, hvis barnet slog hovedet under badet! Og hvis man ikke skulle få den brugt til det, så udgør den et ganske udmærket stykke legetøj til badet.

Alt i alt vil jeg anbefale de 4 PUJ produkter til familier som har brug for at bade den helt lille i håndvasken, familien på farten (f.eks. i sommerhuset), og som har lyst til at prøve nogle anderledes produkter end de traditionelle. Håndklædet  er jeg fan af. Virkeligt blødt, og stort nok til at kunne bruges i lang tid. Efter brug synes jeg det tørrer ret hurtigt.

Produkterne får samlet set 4 stjerner i kvalitet og brugervenlighed, fordi kvaliteten af materialer er god, de er nemme at bruge, og 3 stjerner i værdi, fordi prisen er ganske fornuftig men en smule høj. Et minus er dog helt klart knagernes klæbefunktion, som for mig har været helt skidt, og dermed kan de ikke rigtigt anvendes. Man kan selv sammensætte produkterne som man vil, eller købe eksempelvis en startpakke til baby som snart kommer hos andemorsverden.dk

Sannes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Sanne Agersnap
Se her hvor du kan købe eller læse mere om PUJ Produkter - Flyte, Nubs, Hug og Snug: