Anmeldelse af Oliver & Kids - Legebord til sand og vand

Testet af: Ane Amalie Mikkelsen - 30. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Oliver & Kids - Legebord til sand og vand

Jeg har fået den ære, at afprøve det lækre aktivitetsbord fra Lekmer.

Bordet er super let at samle og det er rimelig vigtigt med diverse legetøj, da jeg jo ofte har en lille utålmodig gut stående ved siden af! 
Bordet blev samlet på ca. 5 minutter, så gutten var tålmodig og ellevild da jeg fik det placeret solidt på terrassen. Selvom det er lavet i plastic virker det stabilt og i god kvalitet. Man får på ingen måde følelsen af, at det nemt knækker og det er altså rigtig rart! 

Det var lidt køligt den dag vi modtog bordet og jeg frygtede for både forkølelse og halsbetændelse, hvis der skulle vand i! Jeg hældte derfor istedet lidt sand i de dertil tilpassede områder og Nor synes det var SKØNT!
 
 
På bordet er der en kanal til vand med flere sluser som de små fingre selv kan åbne og lukke. Udover dette er der også et lille håndtag, hvor man kan styre en mølle der giver en anelse strøm i vandet - den er jeg dog ikke super begejstret for, da den er nemt at tage af og derfor ikke sidder på sin plads i ret lang tid ;-)

I midten af bordet er der et område til sand og to fine sandslotforme, der rent faktisk fungerer virkelig godt! Aldrig har jeg lavet så fine sandslotte!

Nor er ret vild med hele vand-/sandideen og nyder at få lov til at pjaske i de små kanaler. Der medfølger desuden også en rive, lille vandkande, skovl og det fineste lille gule skib, som fungere super godt! Det er nemt at sejle rundt med i kanalerne for de små fingre.

 
Også højden på bordet er lige i øjet for de små poder på ca. 1-4 år. Nor er en høj dreng, af sin alder, på 85 cm. og han kan sagtens nå op og lege. Jeg vil mene at de fleste børn der kan stå selv, ville kunne få glæde af bordet og få rigtig mange hyggelige timer til at gå med at sejle skibe i havn, åbne sluser og bygge med sand.
 
Vi har haft bordet stående under vores parasol på terrassen og det har været rigtig fint i forhold til solens skarpe stråler! Dog synes jeg måske at hele molevitten er en smule for farvestrålende på vores fine og enkle terrasse, men man må jo acceptere, at det alle dage er vigtigere at de små får lov til at kigge på spændende farver og styrke deres sanser på det punkt, end at terrassen står som i et ugeblad! ;) 
 
Vi er ihvertfald rigtig glade for legebordet og nyder muligheden for at lege med vand i Nor's ståhøjde!
Vi kan anbefale bordet varmt og er sikker på at andre unger også vil elske det i sommervarmen - som jo er lige om hjørnet.

Anes samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Ane Amalie Mikkelsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Oliver & Kids - Legebord til sand og vand: