Anmeldelse af Mamamilla - Babynest

Testet af: Sandra Sindbæk Mikkelsen - 13. feb. 2016
Bedømmelse:

Anmeldelse af Mamamilla - Babynest

Så har vi herhjemme testet en babynest fra mærket MamaMilla i 3 måneder, og vi er klar til en vurdering af oplevelsen med den. 

For at være helt ærlig stod en babynest langt nede på listen over ting der skulle købes til min datters ankomst, da jeg var sikker på det var endnu en hypede ting, som ”babyindustrien” tjente fedt på, og mere en ”nice-to-have” end en ”need-to-have” ting, som så meget andet udstyr til de små. Vi takkede dog ja, og kunne kun blive positivt overasket – hvilket det må siges vi gjorde! Vi valgte en grå, med hvid bund og blondekant, hvilket var lige tilpas enkelt, men samtidig fint og feminint. 

Jeg fatter nærmest ikke hvordan vi kunne undvære en til min søn, da han var lille. Allerede fra første dag hjemme med hende, viste den sig uundværlig. Som de fleste spædbørn, sov min datter rigtig meget den første lange periode, og da vi bor i et 3 etagers hus, har derfor med stor glæde kunne tage hende med rundt i den – På sofaen, på badeværelset, når vi har været ude på besøg og ikke mindst har den været guld værd i hendes bedside crip, hvor den omsluttede hende, så sengen ikke føltes så stor og åben. Hun faldt i søvn af sig selv stort set hver aften uden brok - Om det var babynest’ens skyld, eller vi bare var heldige med en nem pige, skal jeg ikke kunne sige ;-) Men fantastisk og uundværlig til dette formål, det var den. 

Babynest’en er designet således at den kan snøres for enden, så den kan løsnes i takt med at barnet vokser, hvilket er super smart. Min datter er 3 måneder og der er stadig rigtig fin plads i den. Det største liggemål hedder 70 cm., og hun er 60 cm, så vi har lige nogle centimeter endnu at vokse på. 

Den kan fås i mange forskellige farver og mønstre, så der er lidt til enhver smag. Alle materialer er økologiske eller oeko-tex certificeret, så man kan bruge den med god samvittighed til sin lille nye guldklump. Vi vaskede stoffet en enkelt gang, og det var super nemt, da madrassen bare lige skulle hives ud og så i maskinen på 40 grader. Hvis der sker større uheld, kan der dig købes ny madras for 50 kr. 

Den eneste ulempe vi oplevede ved nest’en, er at når vores datter faldt i søvn i den og man eksempelvis skulle have hende med fra sofaen til soveværelset, kan den være lidt uhandy at bære. Her ville en bund og evt. nogle hanke, kunne afhjælpe denne udfordring. 

SAMLET VURDERING

Nu har vi ikke erfaring fra andre mærker, men herfra lyder der en kæmpe anbefaling til MamaMillaNest’en. Kvaliteten er i top, den super brugervenlig og som tidligere skrevet, end uundværlig hjælp til hverdagen med en lille ny. 

Sandras samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Sandra Sindbæk Mikkelsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Mamamilla - Babynest: