Anmeldelse af Goki - Trælegetøj

Testet af: Trine Holbæk Pedersen - 20. aug. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Goki - Trælegetøj

Jeg har i løbet af de sidste par uger testet trælegetøj fra Goki, mere specifikt en trækasse med tilhørende træklodser til.  

Det hele er lavet i træ, med farverige udsmykninger på siden, et aftageligt låg og ca. 10 klodser. Der er brugt relativt stærke farver, der er forskellige former og det er ikke tung at have i hånden.  Vores datter Kaya er 10 måneder og viste bestemt interesse for kassen.

Hele legen med at putte klodserne ned igennem hullerne er hun for lille til, men hun blev i høj grad underholdt af at putte klodserne ned i kassen uden låget. 

Kanterne er rundede på alt træet, det virker sollidt og holdbart og selv om Kaya har smidt rundt med det og til tider også tabt hele kassen ned over sit eget ben har hun ikke slået sig. 

Så alt i alt har det været et glimrende produkt at anmelde – kvaliteten er i orden, Kaya har fundet værdi i produktet, det kan bruges hen over længere tid, eventuelt også som særskilt og det er en glimrende pris (130 kr.)

Jeg kunne godt have ønsket lidt mere information omkring produktionsprocessen – eks. om farven kan afgive skadelige stoffer når det bliver suttet på. 

Designet er heller ikke det flotteste jeg har set, så der er et par punkter der trækker anmeldelsen og værdien en anelse ned for mig. 

Kaya har primært brugt kassen uden låg og har puttet alt muligt andet legetøj, end klodserne, ned i kassen. Klodserne for sig selv har faktisk ikke været et stort hit – de er landet under sofaen og alle mulige andre steder og hun har hurtigt mistet interessen igen. Det er også selvom at jeg har stablet dem, væltet dem, puttet dem igennem hullerne på kassen osv.

Men jeg er sikker på, at når Kaya bliver lidt ændre vil hun finde ny værdi i kassen, i og med at hele legen om at putte klodserne ned igennem de enkelte huller vil blive relevant. 

Trines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Trine Holbæk Pedersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Goki - Trælegetøj: