Anmeldelse af Flarwo - grævlingen ”Herman” og hesten ”Frederikke”

Testet af: Sandra Sindbæk Mikkelsen - 15. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Flarwo - grævlingen ”Herman” og hesten ”Frederikke”

Så har vi herhjemme testet 2 fine FLARWO trædyr i 1 måneds tid, og vi er klar til en vurdering af oplevelsen med legetøjet. 

Jeg var som mor, meget begejstret da vi modtog dyrene. Enkle retro dyr i bøgetræ, og så oveni købet i dansk, bæredygtigt design.  Skønt med noget simpelt, klassisk legetøj i dæmpede farver og uden lyd.

Desværre var begejstringen knap så stor hos Marcus på 22 mdr. Han begyndte straks at ride rundt med hesten, som til hans store overraskelse faldt fra hinanden. Vi tog dyrene med op til spisebordet og jeg viste ham hvordan de kunne skilles ad og samles igen. Dette var sjovt i et par minutter, hvorefter dyrene igen kom på prøve ved at blive sat på hans hovedet, kuret ned af bordet osv. Da dyrene blev tabt og kastet lidt rundt med, oplevede vi at de lyn hurtigt fik mærker i træet og malingen skallede en smule af flere steder. 

I testperioden opfordrede jeg flere gange Marcus til at sætte sig stille og roligt ned med dyrene og bruge finmotorikken og samle og skille dyrene ad. Han synes dette var spændende nogle minutter ad gangen, men de kunne godt være meget svære at samle - og uden min hjælp var det nærmest en umulighed. Men glæden var stor når det så lykkedes, og vi har haft nogle hyggelige stunder med dyrene. Ellers blev dyrene mest brugt til at flyve rundt med og lege med i andre sammenhænge. 

SAMLET VURDERING

Flarwo skriver på deres hjemmeside, at dyrene er til børn over 1 år. Dyrene er enormt dekorative på børneværelset og idéen er super god, men efter min vurdering vil børn få mest glæde ud af dyrene efter de er fyldt 2 år og finmotorikken er lidt bedre udviklet og de har lidt tålmodighed til at sidde med dyrene.
De er super fine som samleobjekt, men også i den lidt dyrere ende af prisskalaen, da de ligger på 299 kr. pr. dyr og de kræver at en voksen sidder sammen med dem og hjælper, hvis børnene ikke er så gamle.

Sandras samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Sandra Sindbæk Mikkelsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Flarwo - grævlingen ”Herman” og hesten ”Frederikke”: