Anmeldelse af Fætter BR - badekridt og badeklistermærker

Testet af: Christina Lund Bitsch - 29. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Fætter BR - badekridt og badeklistermærker

Vi har nu haft et par uger til og teste lidt af Fætter BRs nye badeserie.

Vi har fået lov til at teste både skumklistermærker og badekridt.

Vi har aldrig haft problemer med, at vores den store ikke vil bade. Det er bare ekstra fedt, når der kommer nyt legetøj til. Vigga har til gengæld været lidt udfordret på det punkt. Alt sammen noget der er kommet efter hun i marts fik dræn. Jeg var derfor meget spændt på om noget nyt og anderledes bade legetøj kunne distrahere hende.

Alt nyt er spændende når man er 1 år, og det her var ingen undtagelse. Kridtet måtte vi dog lade storebror om at teste, da det ellers havde været blevet spist.

Klistermærker:

Vigga syntes at klistermærkerne var rigtigt gode til og slå i vandet med og få bidt i. Det klør i Viggas gummer i øjeblikket, så de er blevet gnubbet godt og grundigt. Desværre havde hun ikke rigtig heldet med sig i forhold til hvad de oprindelig er tiltænkt, nemlig og få dem klistret til væggen. Det var ganske enkelt ikke muligt for hende og få dem til at sidde fast på klinkerne. Her har Milo måtte træde til. 

Han havde desværre heller ikke den store succes med mærkerne. Vi måtte væde dem rigtig meget, inden de ville sidde fast i nogle få sekunder, og der er kun tale om de små af dem. De store kan desværre ikke bruges til meget andet end fantasileg i vandet. Det er super ærgerligt, for ideen er fantastisk. Klistermærkerne kommer heldigvis i en netpose, så man kan få ryddet badet for legetøj, når de er færdige og alt vand kan uden problemer løbe ud

Badekridt:

Som tidligere nævnt, er det Milo der har haft æren af at teste kridtet. Han er en dreng, der elsker at bruge sin krop og være aktiv. Det med at tegne hører som regel kun med når han er i børnehave, så kridtet var en god mulighed for at lære at tegne og være kreativ.  

Han ville også i gang med det samme, det kom ind af døren og jeg nåede derfor slet ikke og få taget et billede fra start, så I kan se hvordan det så ud. Milo syntes det var super sjovt endelig og få lov til at tegne på væggene og i badekarret, og fik stort set de første 2-3 bade til og gå med lige præcis det. Efter 3. Bad  var kridtet også opbrugt.

 

Det var en succes hvis du spørger Milo. Hvis du spørger moderen, var det også en fornøjelse og se Milo hygge sig på den kreative måde, men super ærgerligt, at farven ikke blot kunne skylles væk. Det skal fjernes med det samme og  med en svamp, for at det ikke gror fast. Ligeledes er det noget ”gratværk” (Hvis folk ved hvad det betyder – Jeg er nordjyde ☺ ) så det sætter sig lynhurtigt fast på fingrene når man rører ved det. En lille sjov detalje.. Milo havde smidt den i badet, og glemt alt om den, og da jeg tager ham op, er hans rumpe helt blå.. Han måtte i bad igen, for det kunne ikke fjernes med et håndklæde. 

Christinas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Christina Lund Bitsch
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Fætter BR - badekridt og badeklistermærker :