Anmeldelse af Fætter BR - badebog og baderangler

Testet af: Nanna Yngve Pretzmann - 28. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Fætter BR - badebog og baderangler

De seneste uger har vores mindste skud på stammen (7 mdr) været den heldige tester af Fætter BR badelegetøj. Og den rolle har hun bestemt ikke haft noget imod.
Omend hun altså ikke er enig med Fætter BR i, at det kun er badelegetøj. Hun vil nemlig meget gerne lege med det alle andre steder også :)

Men først til bade anmeldelsen.

Vi tester to forskellige pakker. En fold-ud bog i plastik, som derfor kan holde til vand og et sæt badelegetøj med en hval og en krabbe. Inde i dyrene er henholdvis en stor kugle i hvalen og små kugler i krabben, som flyver rundt og laver larm. Krabben er hurtigt blevet favoritten. Om det er farven, lyden eller dyret der er afgørende for hendes favorisering kender jeg ikke helt svaret på. Men favorit det er den altså.Rent lavpraktisk, så holder dyrene tætte i vand. Der er ingen huller i, som kan lede til gammelt vand indhold, som vi engang prøvede i en badeand (ikke BR legetøj).
Der har allerede været mange hyggestunder med det nye legetøj i badekaret, men Bettemåsen er faktisk blevet så glad for det, at hun også bruger det alle andre steder end i badet.

Bogen er hun stadig for lille til at læse i, men hun undersøger den nøjsomt og stopper den herefter i munden. Her er det faktisk ret rart, at den lige er til og tørre over og så er tør igen. Os med små børn kender vel alle det gennemsavlede stoflegetøj, som hurtigt bliver lidt snasket.

Dyrene undersøges, rystes og kastes med mange gange om dagen og hun synes stadig de er lige sjove. Og de kan altså holde til den hårdhændede leg hun har gang i.
Hendes storesøster på 3 år vil også meget gerne låne badedyrene. Både i badet, men også som udstyr til deres dukker. Deres babyer skal jo også have legetøj, som de så fornuftigt begrunder det med.

Konklusionen må altså være, at det er yderst populært legetøj herhjemme, som der er rift om. Derfor kan vi selvfølgelig ikke give andet end fuld hus i hjerter.

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Yngve Pretzmann
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Fætter BR - badebog og baderangler: