Anmeldelse af Diberte - Emil

Testet af: Ann-Sofie Silldorff - 24. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Diberte - Emil

De seneste uger har vi haft den søde nusse-kanin, Emil, boende hjemme hos os.

Emil er navnet på en af de fine håndlavede nusseklude fra det danske mærke Diberte.
Emil er lavet i oeko-tex bomuld og er smadder lækker og blød. Lige noget, man har lyst til at give sit lille nyfødte guld. Emils krop er lavet af som en nusseklud, der gør den perfekt til de helt små babyer. Prikken over i'et på Emil var hans søde butterfly.

Desværre blev den lille detalje ikke siddende på ret længe, hvilket jeg selvfølgelig synes var en skam, da det var noget af det, der gjorde at kluden skilte sig ud fra andre nusseklude - og så var med til at give den et lille humoristisk twist.
At butterflyen sidder så løst har ikke kun indflydelse på det udseendemæssige, men desværre også på det sikkerhedsmæssige. Med et lille barn, som mit, er der desværre en kvælnings risiko, hvis han fik butterflyen galt i halsen. Selvom den ikke er stor, så er den der.

Selve designet på Emil er jeg stor fan af! Udover at være super sød at se på, så er den også meget funktionel!
Min søn har været rigtig glad for at holde om det ene lange øre og så putte det andet i munden.Ved puttetid har vi også haft stor glæde af Emil! Så hos os, har det været et stort hit, at det har været en kombination at nusseklud og bamse. Emil har haft mange putte-stunder med vores Victor.

Nussekludene fra Diberte koster 180 kr. og fås både i pige og drenge modeller.
Kaninerne tåler maskinvask på 40 grader.
Jeg mistænker dog turene i vaskemaskine for at være skyld i, at butterflyen faldt af - så jeg vil opfordrer til enten at håndvaske produktet eller fæstne butterflyen lidt efter, bare for at være på den sikre side.

Ann-Sofies samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Ann-Sofie Silldorff
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Diberte - Emil: